Everton, Dele Alli'yi bedelsiz gönderiyor!

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Dele Alli'nin sezon sonunda Everton'dan bedelsiz olarak ayrılabileceği yazıldı.
Beşiktaş'ta İngiliz yıldız Dele Alli'nin takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor.
Geçtiğimiz günlerde Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Ahmet Nur Çebi, "Everton Dele Alli'yi bedelsiz olarak vermesi durumunda Beşiktaş'ta kalabilir" açıklamasını yapmış ve bu sözleri futbol kamuoyunda yankı bulmuştu.
BEDELSİZ VERECEKLER
Başkan Çebi'nin yaptığı bu açıklama göründüğü kadarıyla İngiliz medyasında karşılığını bulmuş durumda. İngiliz basınında yer alan haberlerde, "Everton, Dele Alli'yi Beşiktaş'a bedelsiz olarak vermeye hazır. Dele Alli'nin hiçbir talibi olmadığı gibi yıllık maliyeti vergilerle birlikte 5 milyon Euro. Everton, Beşiktaş'tan bir teklif gelmesi durumunda Dele'yi vermeye hazır olacaktır" ifadeleri kullanıldı.
ŞENOL GÜNEŞ RAZI
Bu arada Beşiktaş Kulübü'ne yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre; teknik patron Şenol Güneş, yeni sezon öncesi hesaplarını İngiliz futbolcunun kadroda olmamasına göre yapıyor. Ancak; uygun bir maliyetle takımda yer alması durumunda Şenol Güneş'in de bu karara razı olacağı da gelen haberler arasında yer aldı.
Haber Kaynağı:Takvim
İlgili Haberler
Beşiktaş için Keito Nakamura iddiası!24 Temmuz 2026
Aboubakar’dan Beşiktaş’a duygusal mesaj: “Çok güzel zamanlar yaşadım”9 Ekim 2026
Eski Beşiktaşlı yıldızın yeni adresi İspanya oluyor!Arşiv · 8 Eylül 2024
Beşiktaş'ın eski yıldızından kötü haber!Arşiv · 26 Ocak 2024
Beşiktaş'ın eski yıldızı Dele Alli'ye ülkesinde flaş tepki!Arşiv · 17 Kasım 2023
Beşiktaş'ta Harry Wilson gündemi!31 Mayıs 2026
Yorumlar yükleniyor...
