Fenerbahçe maçı hazırlıkları tamamlandı!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.
Beşiktaş'tan yapılan açıklamada;
Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.
İkinci Başkanımız Engin Baltacı, Asbaşkanımız Emre Kocadağ, Basketbol Şube ve Akatlar Spor Kompleksi Tesisinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Tahir Güneş, Kartal Yuvası ve Yerel Yönetim İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Şenol ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz ve Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı’nın da izlediği basına kapalı idman, yaklaşık 1 saat sürdü.
Teknik Direktörümüz Valérien Ismaël’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Aktivasyon ve koşu çalışmalarıyla başlayan idman, çift kale taktik maçıyla sona erdi.
Futbol A Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında yarın (2 Ekim) saat 20.00’de Vodafone Park’ta Fenerbahçe ile karşılaşacak.
Haber Kaynağı:BJK.com.tr
İlgili Haberler
Murat Özen yazdı; "Adalet istiyorsanız, önce herkese aynı teraziyi kurun"8 Eylül 2026
Italiano'nun Beşiktaş'taki 8 dokunuşu! Yeni dönem başladı!7 Eylül 2026
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin geçmiş karnesi!5 Eylül 2026
Kartal’ın deplasman kabusu sürüyor!19 Ekim 2026
Beşiktaş'ta zorlu fikstür bitiyor! Zirve yarışında büyük fırsat14 Ekim 2026
Başkan Serdal Adalı'dan derbi öncesi takıma moral!30 Ekim 2025
Yorumlar yükleniyor...
