Fernandes'in menajerinden son dakika transfer açıklaması!

Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve şu an bonservisi elinde bulunan Manuel Fernandes'in Türkiye temsilcisi Tamer Özçam oyuncusunun son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Manuel Fernandes'in Beşiktaş ile anlaştığı haberleriyle alakalı oyuncunun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Tamer Özçam, Fanatik'e konuştu.
Beşiktaş ile görüştüklerini ancak herhangi bir anlaşma yapmadıklarını belirten Özçam "Beşiktaş Fernandes'i istiyor ama çıkan haberler doğru değil. Fernandes Rusya'da 4 milyon Euro'ya yakın para kazanıyordu. Bahsedilen rakamlara imza atması mümkün değil, " şeklinde konuştu.
Beşiktaş dışında Türkiye'den Galatasaray, Gazişehir ve Göztepe ile de temas halinde olduklarını belirten Tamer Özçam, "Fernandes Türkiye'yi seviyor ve en az 2 yıllık sözleşme istiyor. Temaslarımız sürüyor. Transfer dönemi bitmeden bir takıma imza atacak" ifadesini kullandı.
"Yurt dışından isteyen takımlar var"
Fernandes'in Türkiye dışından Portekiz, Fransa ve İspanya'dan da talipleri olduğunu belirten menajer Özçam "En ciddi görüşme ve teklif Beşiktaş'tan geldi ancak Galatasaray, Gazişehir ve Göztepe dışında Avrupa'dan da bazı kulüplerle görüşüyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Beşiktaş'ta Olaitan İçin 35 Milyon Euro İddiası!9 Ekim 2026
Beşiktaş-Erzurumspor FK maçının hakemi belli oldu!10 Eylül 2026
Beşiktaş-Eyüpspor maçının hakemi belli oldu!13 Ağustos 2026
Sergen Yalçın'dan Gabriel Paulista kararı!16 Ekim 2025
Ahmet Nur Çebi'den Gedson Fernandes yorumu: ''Gidişi doğru olmadı''19 Ekim 2025
Beşiktaş'ta orta saha için Bitello iddiası!17 Temmuz 2026
Yorumlar yükleniyor...
