Fernando Santos'tan sert açıklamalar! "Beşiktaş'ın hakkının yenmemesini istiyorum"

Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Fernando Santos, Beşiktaş-Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
İşte o açıklamalar;
TARAFTAR MUTLU DEĞİL, BEN MUTLU DEĞİLİM
"Maça 1-0 geride başladık. Erken gol yedikten sonra işler kolay olmuyor. Takımın reaksiyonundan mutluyum. Fırsatlar yakaladık ama sonuç alamadık. İkinci yarıda da iyiydik. İkinci yarı en az 2-3 pozisyon var ama olmadı. Taraftar mutlu değil, ben mutlu değilim. Soyunma odasında oyuncularımız mutsuz. Çok fazla denedik ama gol olmadı."
ÜÇÜNCÜ KEZ BEŞİKTAŞ'IN PENALTISI VERİLMEDİ
"Üçüncü kez Beşiktaş'ın penaltısı verilmedi. Adana Demirspor maçı, Sivasspor maçı ve Galatasaray maçı! Üç kez penaltımız verilmedi. Omar Colley'in kırmızı çok şüpheli. VAR net olan penaltıya çağırmadı ama sarı olan pozisyona çağırdı. Hakemler daha dikkatli olmalı."
BEŞİKTAŞ'IN HAKKININ YENMEMESİNİ İSTİYORUM
"Ben hakemler konusunda konuşmayı sevmem ve bahane üretmem. Ancak Beşiktaş'ın hakkının yenmemesini istiyorum. Ben bunu asla kabul etmem."
BEŞİKTAŞ DAHA DA İYİ OLACAK
"Maçı bırakmadık, devam ettik. Bu şekilde devam edersek, Beşiktaş daha da iyi olacak."
CENK TOSUN'UN POZİSYONU KESİNLİKLE PENALTI
"Pozisyonu izledim. Cenk Tosun'un pozisyonu kesinlikle penaltı."
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Vincenzo Italiano Beşiktaş tarihine geçti! Tüm hocaları geride bıraktı!14 Eylül 2026
Beşiktaş, Van Bronckhorst ile yeni sezona hazır!Arşiv · 1 Ağustos 2024
Fernando Santos'un yeni adresi belli oldu!Arşiv · 12 Haziran 2024
Van Bronckhorst 6 aydır Beşiktaş’ı çalışıyor!Arşiv · 7 Haziran 2024
Nuri Şahin'in kararı belli oldu!Arşiv · 6 Haziran 2024
Sergen Yalçın, Beşiktaş'a dönmeye sıcak bakıyor!Arşiv · 4 Haziran 2024
Yorumlar yükleniyor...
