Fikret Orman'dan Abdullah Avcı'ya tam destek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, alınan kötü sonuçlara rağmen teknik heyet ve takıma kalkan oldu. Teknik direktör Avcı’nın ise Burak Yılmaz’ın sakatlığı ve golcü yokluğunun bu sonuçları getirdiğini söylediği öğrenildi
Son yılların en kötü sezon başlangıcını yaparak sadece kendi camiasını değil tüm futbol kamuoyunu şaşırtan Beşiktaş’ta, ligdeki Medipol Başakşehir karşılaşması tarihi önemde bir maç haline geldi. Bratislava karşısında alınan yenilginin ardından tüm camia sosyal medyada yönetime tepki gösterirken, başkan Fikret Orman’ın teknik heyet ve takımın arkasında olduğunu yakın çevresine söylediği bildirildi.
Teknik adamlık kariyerinin en mutsuz dönemlerini yaşayan Abdullah Avcı ise yaşananları tamamen şanssızlığa bağladı. Deneyimli teknik adamın, Burak Yılmaz’ın sakatlığı ve golcü sıkıntısı nedeniyle bu sonuçların yaşandığını söylediği öğrenildi.
Üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle basın karşısında konuşmayı tercih etmeyen fakat kapalı kapılar arkasında durum değerlendirmesi yapan idarecilerin ise, “Transferden yeni dönem yapılanmasına kadar bir çok şeyde hata yaptık. Bu işler Burak Yılmaz’ın dönmesiyle düzelecek gibi değil. Bir an önce önlem almazsak ve Medipol Başakşehir’e yenilmemiz durumunda bu sezon çok sıkıntı yaşarız” diye konuştukları bildirildi.
Haber Kaynağı:Skorer
İlgili Haberler
Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Beşiktaş yorumu! "Buyur abi Beşiktaş"28 Haziran 2020
Beşiktaş'ta seçim öncesi istifa gelişmesi!12 Ekim 2019
Beşiktaş taraftarı, Başakşehir maçında protestoya hazırlanıyor!21 Eylül 2019
"Vodafone Park'ta Abdullah Avcı ve Fikret Orman için korkunç..."19 Eylül 2019
"Beşiktaş böyle devam ederse 4. haftada Fikret Orman ile Abdullah Avcı birlikte gider"18 Ağustos 2019
Beşiktaş'ın kaleci planı! İşte detaylar...16 Ağustos 2019
Yorumlar yükleniyor...