İçeriğe atla
REKLAM

Fikret Orman'dan adaylık açıklaması!

Paylaş
Fikret Orman'dan adaylık açıklaması!

Beşiktaş'ta yaşanan Hasan Arat depreminin ardından gözler, mayıstaki kongreye çevrildi. Camianın önde gelen isimlerinden Serdal Adalı ve Fikret Orman başkan adaylığı için sıcak bir tavır sergiledi.

Beşiktaş'ta yaşanan krizin ardından Başkan Hasan Arat, Futbol A.Ş.'den istifa ederek görevi Hüseyin Yücel'e bıraktı. Siyah-beyazlı camiada taşlar yerinden oynarken Fikret Orman ve Serdal Adalı, yazarımız Ercan Taner'e konuştu.

REKLAM

MAYISTA ADAY OLABİLİRİM

Beşiktaş'ta yaşanan Başkan Hasan Arat depreminin ardından gözler, mayıstaki kongreye çevrildi. Camianın önde gelen isimlerinden Serdal Adalı, başkan adaylığı için sıcak bir tavır sergiledi. Adalı, adaylık ve ocak transfer dönemi için “Şartlar oluşursa mayıs ayında aday olabilirim. Ocak ayında ihtiyaç olan yerlere transfer olabilir. Ancak şov transferlerine ve Beşiktaş’ı çok borca sokabilecek transferlere karşıyım” dedi.

BEŞİKTAŞ'I YALNIZ BIRAKMAM

Siyah-beyazlı kulübün eski başkanlarından Fikret Orman da Beşiktaş’ı sahipsiz bırakmama adına genel kurulda adaylığa sıcak bakıyor. Başkanlık yaptığı dönemde camiadaki ortamı “2012 yılında ben başkan olduğumda kimse elini taşın altına koymamıştı” diye özetleyen Orman, görüşlerini “Aynı durum oluşursa Fikret Orman olarak tabii ki aday olurum. Çocukluk aşkım, büyük Beşiktaş’ı yalnız bırakmam” şeklinde dile getirdi.

Haber Kaynağı:Sözcü

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...