Fikret Orman'dan Şafak Mahmutyazıcıoğlu sözleri! "Ben saat 18:00'de yanına gittim"

Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.
Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği olay dün gece Bakırköy'ün Yeşilköy Mahallesinde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Cümbüş Sokakta bir balık restoranında bulunan Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na kimliği belirsiz kişi ya da kişiler silahlı saldırı düzenledi. Saldırı sonrası ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Şafak Mahmutyazıcıoğlu, eski başkan Fikret Orman döneminde yaklaşık 1 yıl Beşiktaş Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğini yapmıştı.
Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman, 'Kardeşim' dediği Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili Serdar Sarıdağ'a özel açıklamalarda bulundu.
'Kardeşimi kaybettim!
Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman; 'Kardeşimi kaybettim! Benim çok sevdiğim bir insandı. Kardeşim gibiydi. Hala olayın şokundayım. Çok üzgünüm.' ifadelerini kullandı.
'Ben 18:00'da yanına gittim'
Orman ayrıca, 'Saldırı gece yarısı 00:00'da gerçekleşmiş. Ben saat 18:00'de yanına gittim, 20:00'de oradan ayrıldım. Öncesinde beni aradı, ABD'ye gitmeden önce 'gel bir yemek yiyelim' dedi. Ben de o yüzden gitmiştim. Kızım beklediği için yemekten erken ayrıldım. Sonra gece haberi duydum, inanamadım. Allah ailesine, sevdiklerine sabır versin. Tüm Beşiktaşlıların başı sağ olsun.' açıklamalarında bulundu.
Saldırı nasıl gerçekleşti?
Milliyet'ten Damla Güler'in edindiği bilgiye göre; Mahmutyazıcıoğlu şoförü ile birlikte restorandan çıkarken yanına iki kişi geldi. Bu kişileri tanıdığı öğrenilen Şafak Mahmutyazıcıoğlu, kısa bir süre ikili ile konuştu.
Ancak iddiaya göre sonradan yanlarına gelen üçüncü bir kişi, önce şoförü bacağından, Mahmutyazıcıoğlu’nu da bel altı bölgesinden 7 kurşunla vurdu.
Saldırıyı düzenleyenler kaçarken durum polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu ile şoförüne ilk müdahaleyi yaparak yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Ağır yaralanan Şafak Mahmutyazıcıoğlu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Haber Kaynağı:Milliyet
İlgili Haberler
Fikret Orman'dan son dakika adaylık açıklaması!Arşiv · 19 Ağustos 2025
Fikret Orman'dan camiaya net mesaj! "Beşiktaş'a sahip çıkın"Arşiv · 19 Ağustos 2025
Mehmet Demirkol'dan Beşiktaş yorumu! "Bu fırsatı iki kez kaçırdı"Arşiv · 2 Haziran 2025
Fikret Orman sessizliğini bozdu! “Beşiktaş’a kumpas kuruldu, yazık ediliyor”Arşiv · 16 Nisan 2025
Beşiktaş'ta Serdal Adalı'dan eski başkanlara davet!Arşiv · 9 Mart 2025
Fikret Orman'dan Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarına flaş yanıt!Arşiv · 3 Mart 2025
Yorumlar yükleniyor...
