Flaş açıklama! "Beşiktaş, büyük ihtimalle sezon sonunda kadrosuna katar"

A Spor yorumcusu ve Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Beşiktaş ile ilgili bir transfer iddiasında bulundu.
A Spor yorumcusu ve Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Beşiktaş ile ilgili bir transfer iddiasında bulundu.
Zeki Uzundurukan, Beşiktaş’ın Mame Diouf’un transferi için görüşmelerde büyük aşama kaydettiğini açıkladı.
İşte Uzundurukan’ın yaptığı açıklamalar:
Beşiktaş, büyük ihtimal sezon sonunda Mame Diouf’u kadrosuna katar
“Mame Diouf, Sergen yalçın’ın çok istediği bir oyuncu. Hatyaspor’un başarısında Boupendza’dan daha fazla rolü olduğu için ve Aboubakar’ı yedeklemek için Mame Diouf’u istiyorlar. Görüşmeler de sürüyor. Beşiktaş, büyük ihtimalle sezon sonunda Mame Diouf’u kadrosuna katar. Görüşmelerde büyük aşama kaydedildi.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Beşiktaş'ın prensip anlaşması sağladığı golcüyü açıkladı!5 Mayıs 2021
Sergen Yalçın, raporu verdi! "Uygun şartlar olursa alınabilir"2 Ağustos 2021
Sergen Yalçın, istediği golcülerden birinin adını verdi! Serbest kalma maddesi ortaya çıktı!19 Haziran 2021
Ömer Erdoğan'dan Mame Diouf, Billong, Sergen Yalçın ve Beşiktaş açıklaması1 Haziran 2021
Canlı yayında flaş iddia! "Yöneticiler anlaşamamış"31 Mayıs 2021
Flaş transfer açıklaması! "Ghezzal kefil oldu, İstanbul'a çağrılacak"3 Mayıs 2021
Yorumlar yükleniyor...