Flaş iddia Beşiktaş, Weghorst'un bonservisi için hareketi geçti!

Beşiktaş yönetimi, Hollandalı golcü Wout Weghorst ile ilgili kararını verdi. Futbolcunun bonservisinin sezon bitmeden alınması planlanıyor.
Beşiktaş'ta Spor Toto Süper Lig'in ilk 4 haftasındaki performansıyla dikkatleri üstüne çeken Wout Weghorst, siyah-beyazlılara kısa sürede uyum sağladı. Yönetim, Hollandalı golcünün geleceğiyle ilgili flaş bir karar aldı.
WEGHORST'UN BONSERVİSİ İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ
4 maç sonunda 2 gol, 3 asiste ulaşan Hollandalı'nın bonservisinin sezon bitmeden alınması gündeme geldi. Önümüzdeki günlerde Beşiktaş yetkililerinin, Burnley ile temaslara başlayacağı ve 30 yaşındaki yıldızın 10 milyon euroluk opsiyonu ile ilgili pazarlık yapacakları belirtildi.
HOLLANDALI DA DEVAM ETMEK İSTİYOR
Tecrübeli golcü de siyah-beyazlı formayla devam etme arzusunda. Bu arada Weghorst bu sezon 3 milyon Euro (Yaklaşık 55 milyon TL) elde edecek. Futbolcu, Beşiktaş taraftarıyla özel bir bağ kuracağına inandığını ifade etmişti.
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
Beşiktaş’ta Başakşehir mesaisi! 3 eksik, 2 oyuncu kart sınırında!25 Ekim 2026
Beşiktaş'ta Orkun Kökçü gelişmesi! Italiano'dan dönüşüne veto25 Ekim 2026
Beşiktaş'ta Olaitan sürprizi! Italiano'dan yeni görev!25 Ekim 2026
Beşiktaş’ta Italiano’nun hücum planı tuttu! Tam 16 futbolcu skor üretti!25 Ekim 2026
Beşiktaş’ın Ara Transfer Planı Belli Oluyor! İlk Hedef Mavropanos25 Ekim 2026
Beşiktaş'tan Rus hamlesi!23 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...

