İçeriğe atla
REKLAM

Flaş iddia Beşiktaş, Weghorst'un bonservisi için hareketi geçti!

Paylaş
Flaş iddia Beşiktaş, Weghorst'un bonservisi için hareketi geçti!

Beşiktaş yönetimi, Hollandalı golcü Wout Weghorst ile ilgili kararını verdi. Futbolcunun bonservisinin sezon bitmeden alınması planlanıyor.

Beşiktaş'ta Spor Toto Süper Lig'in ilk 4 haftasındaki performansıyla dikkatleri üstüne çeken Wout Weghorst, siyah-beyazlılara kısa sürede uyum sağladı. Yönetim, Hollandalı golcünün geleceğiyle ilgili flaş bir karar aldı.

REKLAM

WEGHORST'UN BONSERVİSİ İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

4 maç sonunda 2 gol, 3 asiste ulaşan Hollandalı'nın bonservisinin sezon bitmeden alınması gündeme geldi. Önümüzdeki günlerde Beşiktaş yetkililerinin, Burnley ile temaslara başlayacağı ve 30 yaşındaki yıldızın 10 milyon euroluk opsiyonu ile ilgili pazarlık yapacakları belirtildi.

HOLLANDALI DA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Tecrübeli golcü de siyah-beyazlı formayla devam etme arzusunda. Bu arada Weghorst bu sezon 3 milyon Euro (Yaklaşık 55 milyon TL) elde edecek. Futbolcu, Beşiktaş taraftarıyla özel bir bağ kuracağına inandığını ifade etmişti. 

Haber Kaynağı:Sabah

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...