Genç oyuncu, İstanbul'a geldi! Sözleşme imzalanacak!

Beşiktaş’ın ara transferde kadrosuna katmak istediği Kosovalı stoper Emir Umit, İstanbul’a geldi. Genç futbolcu ile sözleşme imzalanması bekleniyor.
Beşiktaş'ın ilk transferi gerçekleşmek üzere... İlk kez Hürriyet’in duyurduğu transferde siyah beyazlıların devre arasında kadrosuna katmak istediği Emir Umit, İstanbul’a geldi.
19 yaşındaki stoper, Llapi Kulübü’nün Beşiktaş’tan yüksek bir bonservis bedeli talep etmesi nedeniyle alacaklarına karşılık olarak Kosova ekibiyle olan sözleşmesini feshederek boşa çıkmıştı.
İstanbul’a gelen Kosovalı futbolcunun, siyah beyazlı yöneticilerle gerçekleştireceği görüşmenin ardından pürüz çıkmaması halinde önümüz deki günlerde imzayı atması bekleniyor.
Sezon başında Belçika’nın Namur ekibinden Llapi’ye transfer olan Emir Umit, 1.87 boyunda ve iki ayağını kullanabilir. Mevkiisi stoper olmasına karşın, ön libero olarak da görev alabiliyor.
Haber Kaynağı:Hürriyet
İlgili Haberler
Beşiktaş'ın Avrupa Ligi Maçı Türkiye Dışına Alınıyor!7 Eylül 2026
Derbi Avrupa basınına yansıdı! "Vlahovic'i gördün mü Juventus!"6 Eylül 2026
Ümit Akdağ’dan ilk açıklamalar! “İnanılmaz mutluyum”4 Eylül 2026
Vlahovic’den flaş açıklamalar! “Beşiktaş kariyerim için en doğru karar”3 Eylül 2026
Nübel’den flaş açıklamalar! “Çocukken hayal ettiğim atmosferi yaşıyorum”2 Eylül 2026
Beşiktaş'tan ayrıldı, yeni adresi 1. Lig oluyor!2 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
