Giresunspor Başkanından Beşiktaş maçı açıklaması!

Süper Lig ekiplerinden Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, ligde karşılaşacakları Beşiktaş hakkında açıklama yaptı. Karaahmet maçı kazanabileceklerini söyledi.
Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Giresunspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, yarın kendi sahasında oynayacakları Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Karaahmet, Siyah-Beyazlılar'ı yenebileceklerini ifade etti.
BEŞİKTAŞ’I YENEBİLECEK, TAKIMA VE MOTİVASYONA SAHİBİZ
Beşiktaş’ın dört büyük takımdan biri olduğunu ve saygı duyduklarını da ifade eden Başkan Karaahmet, “Bilindiği gibi bu hafta kendi evimizde dört büyüklerden biri olan Beşiktaş’ı ağırlayacağız. Beşiktaş takımı büyük takımlarımızdan birisi olması hasebiyle saygı duyduğumuz bir kulübümüz. İnanıyorum ki gereken misafirperverliği Giresunlular gösterecektir. Beşiktaş’ı futbolcularından, taraftarına kadar en iyi şekilde şehrimizde ağırlamak istiyoruz." dedi.
YENERSEK BİZİM İÇİN EKSTRA ÇOK GÜZEL BİR BAŞARI OLACAK
Karaahmet, "Maç konusuna gelince tabi ki biz kazanmak istiyoruz, kaybetmek istemiyoruz. Çünkü bu tür büyüklerle oynanılan maçların önemi ve motivasyonu daha farklı. Antrenmanlarda görüldüğü gibi arkadaşların motivasyonu en üst seviyede. Yenersek bizim için ekstra çok güzel bir başarı olacak ve yenebilecek bir takımımız olduğuna inanıyorum. Beşiktaş’a saygı duyuyoruz ama yenen biz olmak istiyoruz. Umarız taraftar için de izlemesi zevkli olan güzel bir maç olur" şeklinde konuştu.
Haber Kaynağı:Ajansspor
İlgili Haberler
Beşiktaş'tan son dakika TFF açıklaması! 8 Eylül 2026
PFDK sevkleri açıklandı! Vlahovic sevk edildi!8 Eylül 2026
Murat Özen yazdı; "Adalet istiyorsanız, önce herkese aynı teraziyi kurun"8 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Vlahovic için kritik gün!8 Eylül 2026
Kadıköy Zaferi Sonrası Beşiktaş'ta Hedef Zirve8 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Olaitan rüzgarı! Piyasa değeri 7 milyon avroya yükseldi8 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...