Güntekin Onay, 4 ismi yorumladı! "Sergen hoca konuşmuştur"

Beşiktaş, Süper Lig'in 37. haftasında Vodafone Park’ta Kayserispor’u 3-1 mağlup etti.
beIN SPORTS yorumcusu Güntekin Onay, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.
Güntekin Onay, Gökhan Töre, Adem Ljajic, Rosier ve N'Koudou ile ilgili yorumlar yaptı.
İşte Onay’ın yaptığı açıklamalar:
Gol atamadı ama takımının orada olmasını sağladı
“Sergen hoca, santrforda Gökhan Töre’yi tercih etti. Güçlü bir oyuncu, topu tutabilen, hareketli, servis yapabilen ve savunma arkasına da koşu yapan bir Gökhan gördük. Gol atamadı ama takımının orada olmasını sağladı. Topu aldı, tuttu, Ghezzal’a verdi, N’Koudou ile yardımlaştı. Santrforsuz Beşiktaş’ta hücumda daha fazla hareketlilik vardı.”
Ljajic, yorulana kadarki bölümde takımına çok yardım etti
“Beşiktaş’ta Ljajic, yorulana kadarki bölümde takımına çok yardım etti, öne çıktı. Bir penaltı kazandırdı, bir asist yaptı. Pas organizasyonlarını Ghezzal ile birlikte iyi yaptı.”
Rosier, son derece önemli bir oyuncu
“Rosier’de iyi oynadı. Son derece tempoluydu ama Rizespor maçında ondan faydalanamayacak. Son derece önemli bir oyuncu.”
Sergen hoca konuşmuştur
“N’Koudou, sahneye çıktı. Şu konuda eleştiriyoruz; oyun bilgisi konusunda çok ciddi sıkıntıları var. Halbuki çabuk, kıvrak, yetenekli bir oyuncu. İki tane gol attı, bugün kaleyi düşündü. Sergen hoca konuşmuştur. Sorumluluk oldu ve yerine getirdi.”
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Yazarlardan Amed SF-Beşiktaş maçı değerlendirmesi21 Eylül 2026
Sergen Yalçın'dan Trabzonspor maçı yorumu!20 Ekim 2026
Beşiktaş’ta Italiano Fırtınası! Dört Hocanın Toplamına Ulaştı17 Ekim 2026
Josef de Souza’dan Sergen Yalçın’a destek mesajı!6 Mayıs 2026
Beşiktaş Asbaşkanı Murat Kılıç'tan Rafa Silva açıklaması!30 Kasım 2025
Sinan Engin'den Rafa Silva krizi hakkında sert eleştiriler!16 Kasım 2025
Yorumlar yükleniyor...