İçeriğe atla
REKLAM

Hasan Arat’tan açıklamalar! “BJKTV’yi tekrar kuracağız”

Paylaş
Hasan Arat’tan açıklamalar! “BJKTV’yi tekrar kuracağız”

Beşiktaş Kulübü Başkan adayı Hasan Arat, 3 Aralık da yapılacak olan Beşiktaş Kulübü Başkanlık seçimi için görüşmelerini sürdürüyor.

İşte Arat’ın açıklamalarından satır başları;

REKLAM

BEŞİKTAŞ BAŞKANINA KİMSE PARMAK SALLAYAMAZ

“Beşiktaş başkanına kimse parmak sallayamaz. Benim bulunduğum mevkide de buna kimse cürret edemez. Biz Beşiktaş’ı rencide edecek işler yapmayacağız. İyi bir arkadaş gelirse imzasını atar gider. Basındaki birkaç arkadaşa bilgi sızdırmakla iş olmaz. Futbolu savunanlar futboldan gelen insanlardır. " dedi.

BEŞİKTAŞ TV'Yİ TEKRAR KURACAĞIZ

"Herhangi bir yönetici akşam televizyonda yönetici olmak için demeç veremeyecek. Biz istediğimiz oyuncuyu da getireceğiz. Lafta falan değil. İletişim çok kurumsal olacak, Beşiktaş TV’yi  tekrar kuracağız. " dedi.

NİHAİ HEDEF EUROLEAGUE

"Beşiktaş Kadın ve Erkek Basketbol takımları bu sene toparlandılar ama yetmez. Bizim burada Beşiktaş basketbolunda nihai hedefimiz EuroLeague olmalı çok net söylüyorum. Beşiktaş’ın markası olmuş sporcuları hakkettiği şekilde uğurlayacağız. Jübile artık olmayacak, farklı sosyal aktiviteler yapılacak. “ dedi.

Haber Kaynağı:Orta Çizgi

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...