"Hepinizle gurur duyuyorum, Şampiyonlar Ligi’ne..."

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Dortmund mağlubiyetine rağmen oyuncularının performansına tam not verdi.
Teknik adamlık kariyerinde ilk kez futbolun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde maça çıkan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, hem devre arasında hem de maç sonunda yaptığı konuşmalarda, futbolcularını övdü.
İlk yarının ardından kaçan pozisyonlardaki şanssızlıklarına vurgu yapan tecrübeli teknik adamın, “İlk yarıda, maçın ilk golünü atmamız için elinizden geleni yaptınız. Pozisyonlar da bulduk. Fakat şanssız bir şekilde iki gol yedik. Bu maçı çevirebilme gücümüz var. Bunu ilk yarıda oynadığınız oyunla gösterdiniz. Eğer ikinci yarının ilk bölümlerinde bir gol atabilirsek maçın kaderini değiştirebiliriz” dediği öğrenildi.
Test maçımızdı
Maç sonunda da 2-1’lik mağlubiyete rağmen duygusal bir konuşma yapan Yalçın, oyuncularının gösterdiği mücadele ve futbola da tam not verdi.
Borussia Dortmund karşılaşmasına aynı zamanda bir test maçı gözüyle bakan başarılı teknik adamın “Biz oyun karakteri olarak testi geçtik. Eksikliklere rağmen hepiniz tüm gücünüzü ortaya koydunuz. Hepinizle gurur duyuyorum. Tüm taktik planlara uymaya çalıştınız. Şanssızlıklar yaşadık. Futbolumuzla Şampiyonlar Ligi’ne uygun bir takım olduğumuzu gösterdik. Bu oyun umut verdi. Sizler de bundan sonraki maçlar için umudunuzu kaybetmeyin” ifadelerini kullandığı vurgulandı.
Haber Kayhnağı: Milliyet
İlgili Haberler
Beşiktaş'ın yıldız adayıydı, dönerci oldu!1 Kasım 2025
Beşiktaş’tan Fransızlara karşı 6.zafer!18 Eylül 2026
Genesio'dan Beşiktaş sözleri: "İki gün kulaklarım ağrıdı"16 Eylül 2026
Marsilya’nın eski teknik direktörü Casoni: "Beşiktaş’ın kaliteli ve etkili bir hücum hattı var"14 Eylül 2026
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin 10 kader adamı!5 Eylül 2026
Sarr, Juventus yolunda!31 Ağustos 2026
Yorumlar yükleniyor...
