Hollanda basını duyurdu! "Beşiktaş, büyük ölçüde anlaştı"

Beşiktaş'ta yeni sezon için transferde öncelik kaleye verilmiş durumda… Loris Karius'un gidişinin ardından kaleci arayışlarına hız veren siyah-beyazlılarda sıcak gelişmeler var.
2 sezon boyunca performansından memnun kalınmayan Loris Karius ile yollarını "kötü bir şekilde" ayıran ve gelecek sezon için yeni bir kaleci arayışına giren Beşiktaş'ın gündemindeki bir numaralı isim ortaya çıktı.
SEZON BOYUNCA İZLENDİ
Hollanda basınının önde gelen gazetelerinden AD, Beşiktaş'ın bu sezon izlettiği ve temaslarda bulunduğu ismi okuyucularına duyurdu.
"BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞILDI"
AD'nin haberine göre Beşiktaş, bu sezon PSV Eindhoven'dan kiralık olarak Utrecht forması giyen 29 yaşındaki Hollandalı kaleci Jeroen Zoet ile büyük ölçüde anlaştı.
"SON OLARAK YARI FİNAL"
Beşiktaş'ın yetkililerinin, Utrecht'in kupa yarı finalinde oynadığı maçı tribünden takip ettiği ve beğendiği oyuncuyla temasa geçtiği vurgulandı. Tecrübeli kaleciyle Beşiktaş ile birlikte Union Berlin'in de ciddi şekilde ilgilendiği bilgisi de aktarıldı.
PSV "CUZİ BEDEL" İSTİYOR
Oyuncunu bonservisini elinde bulan PSV Eindhoven'ın, önümüzdeki sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncusunu göndermeye sıcak baktığı ancak Beşiktaş ile cuzi bir bedel karşılığında anlaşmak üzere olduğu da kaydedildi.
MİLLİ TAKIM'DA OYNADI
PSV Eindhoven altyapısında yetişen ve 10 sezon PSV kalesini koruyan, geçen sezon kiralndığı Utrecht'te 31 maçta görev alan Hollandalı file bekçisi, 10 kez kalesini gole kapatırken, 37 gol yedi. Zoet, Hollanda Milli Takımı'nda da 11 maçta oynadı.
Haber Kaynağı:Sporx
İlgili Haberler
Beşiktaş'ta sol bek hamlesi! Sergen Yalçın istedi!22 Kasım 2025
Beşiktaş Souffaini El Karouani için devrede!21 Ekim 2025
Beşiktaş'ta sol bek operasyonu!16 Ekim 2025
Dusan Vlahovic'e milli takım müjdesi!18 Eylül 2026
Beşiktaş’ta kanat için El Karouani hamlesi!18 Nisan 2026
Beşiktaş ve Fenerbahçe’den El Karouani hamlesi!24 Şubat 2026
Yorumlar yükleniyor...
