Hüseyin Yücel'den Divan açıklaması! "Divan Başkanının olayın içinde olması kabul edilemez"

Hüseyin Yücel, bugün Divan Kurulu toplantısında yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaptı.
Beşiktaş Kulübü’nde başkanlık görevi yapan Hüseyin Yücel, bugün divan-kurulu">Divan Kurulu toplantısında yaşanan gerilim üzerine bir açıklama yayınladı.
Yapılan açıklamada Hüseyin Yücel;
"Değerli Beşiktaşlılar, Divan kurulu toplantımızı ve Beşiktaşlılık duruşuna yakışmayan olayları üzülerek takip ettim. Bu gibi olası durumları yatıştırması ve yönetmesi beklenen kurulun başkanının olayın içinde olması kabul edilemez.
Yaşananlarla ilgili Sayın Divan Kurulu Başkanı'nın açıklama yapması gereklidir. Beşiktaş camiası uzun zamandır maalesef çok gergindir. Bu gerginliklerin tohumları da yıllar önce atılmıştır. Herkes aklıyla hareket etmelidir. Lafta değil özde birlik ve beraberlik sağlanmalıdır. Şu net bir şekilde bilinmelidir: Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir." dedi.
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Başkan Serdal Adalı ve yönetimi ibra edildi!2 Kasım 2025
Beşiktaş’ta beklenen Disiplin Kararlarının açıklanacağı gün belli oldu!25 Nisan 2025
Beşiktaş’ta sular durulmuyor!14 Nisan 2025
Başkan Serdal Adalı'dan kavga cevabı! "Konuşulacak bir şey yok"12 Nisan 2025
Tevfik Yamantürk’ten flaş açıklama! “ Ne yapmışım da pişmanlık duyacağım?”12 Nisan 2025
Hasan Arat, Tevfik Yamantürk'ü istifaya davet etti!12 Nisan 2025
Yorumlar yükleniyor...