İlker Yağcıoğlu'ndan Beşiktaş-Galatasaray derbisi için peş peşe flaş iddialar

Eski futbolcu ve futbol yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Süper Lig'de bu hafta oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisi için flaş ifadeler kullandı.
İlker Yağcıoğlu, Süper Lig'de 29 Mart Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisini Yeni Açık'ta yorumladı.
Beşiktaş'ta Solskjaer'in olumlu etkisinin bittiğini söyleyen İlker Yağcıoğlu, "Beşiktaş'ta Solskjaer'in bütün havası ve gazı bitti. Önce 10 kişi Gaziantep FK'ya yenildi, sonra da 9 kişi Konyaspor'a yenildi. Daha önce art arda böyle bir şeye hiç rastlamadım" dedi.
Beşiktaş'ın derbide Galatasaray'a yenilmesi halinde koasa gireceğini iddia eden Yağcıoğlu, "Beşiktaş'ta tartışmalar yeniden başladı. Galatasaray derbisi Beşiktaş adına sıkıntılı. Galatasaray yenerse eğer belki Başkan Serdal Adalı'nın karşısına yeni bir aday çıkacak ya da Solskjaer ile sezon sonunda yollar ayrılacak. Yani Beşiktaş yenilirse kaosun içerisine girer. Mutlaka galibiyet ya da en kötü 1 puan almaları gerekiyor" şeklinde konuştu.
Öte yandan İlker Yağcıoğlu, Galatasaray'ın derbide puan kaybedeceğini öne sürdü.
Haber Kaynağı:Yeni Açık
İlgili Haberler
Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu!26 Mart 2025
Solskjaer'in derbi planı değişiyor! Galatasaray maçında 11'de olabilir13 Mart 2025
Beşiktaş-Galatasaray derbisinin iddaa oranları belli oldu11 Ocak 2021
Beşiktaş-Galatasaray derbisinin tarihi ve saati belli oldu! İşte 6 haftalık program...21 Aralık 2020
Beşiktaş-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?24 Ekim 2019
Beşiktaş’ta 5 isim Göztepe maçında ceza sınırında!19 Nisan 2025
Yorumlar yükleniyor...