İsrail'in medyası bu kez de Beşiktaş'ı hedef aldı!

Malmö'yü 2-1 yenerek puanını 6'ya yükselten Beşiktaş, bir sonraki maçında Maccabi Tel Aviv ile karşılaşacak. Siyah beyazlılar, zorlu randevu öncesinde İsrail medyasında yüzsüzce hedef gösterildi.
UEFA Avrupa Ligi'ndeki 4'üncü maçında 2'inci galibiyetini alan Beşiktaş, 5'inci haftada Maccabi Tel Aviv ile kozlarını paylaşacak.
28 Kasım'da oynanacağı açıklanan ancak stadı henüz belli olmayan karşılaşma öncesinde İsrail medyası da boş durmuyor. Basında Türkiye'yi ve Türk takımlarını karalama çalışmaları yürütülüyor.
"TÜRKLER KIŞKIRTIYOR"
Malmö'yü yenen Beşiktaş için İsrail medyasında; "İsrail'in canı cehenneme" sözleriyle insanları kışkırtıyorlar ifadelerine yer verildi.
Ayrıca tüm stadyumun İspanya'nın Valencia kentinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle yapılan saygı duruşundan faydalanarak Filistin'e özgürlük talep ettiği yazıldı.
İşte o haber;

Haber Kaynağı:Takvim
İlgili Haberler
Hoffenheim cephesinden Beşiktaş analizi! İki kritik noktaya dikkat çekti15 Ekim 2026
UEFA Avrupa Ligi’nde 2. hafta heyecanı! 14 Ekim 2026
Beşiktaş'tan Marsilya karşısında tarihi zafer! İşte maçın öne çıkan rakamları18 Eylül 2026
Maccabi Tel Aviv'li Gavriel Kanichowsky'den gol sonrası asker selamı! Gözler şimdi UEFA'daArşiv · 29 Kasım 2024
Beşiktaş tribünleri: "Kahrolsun İsrail Filistin'e özgürlük"Arşiv · 7 Kasım 2024
Beşiktaş Maçı Öncesi Kriz! İsrail Ekibi UEFA'nın Kapısını Çaldı2 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
