İşte Boateng ile ayrılık kararının verilmesinin arkasındaki neden!

Beşiktaş, yeniden kiralamak istediği Boateng'in garanti ücretinin 900 bin Euro’luk kısmını ödemeyi teklif etti. Floransa ekibi Fiorentina ise 1.7 milyon Euro’da ısrar edince iş çıkmaza girdi.
Devre arasında bir yılı opsiyonlu 1.5 sezonluğuna kiralanan Kevin-Prince Boateng'in Beşiktaş'taki geleceği belirsizliğini koruyor.
Edinilen bilgilere göre siyah-beyazlılar, Boateng'in sözleşmesinde yazan ‘10 maç oynaması halinde kiralık sözleşmesi 1 milyon 750 bin Euro garanti ücretle 1 yıl uzar' maddesini kaldırdıktan sonra Fiorentina ile yeniden temasa geçti.
TAMAMINI KARŞILAYIN!
Boateng’i gelecek sezon da kiralamak istediklerini ileten siyah-beyazlılar, 900 bin Euro garanti ücret ödemeyi teklif etti.
Bu futbolcunun 1 milyon 750 bin Euro'luk maliyetinin tamamını Beşiktaş'ın karşılamasını isteyen Fiorentina ise teklife olumsuz yaklaştı.
İki kulüp arasında orta yol bulunamazsa kalmaya sıcak bakan Boateng'le devam edilmeyecek.
Haber Kaynağı:Sözcü
İlgili Haberler
Boateng, 2. Lig'e transfer oluyor!24 Eylül 2020
Boateng'den çarpıcı itiraf! "Büyük bir hata yaptım"25 Temmuz 2020
Boateng'in ayrılığı sonrasında çarpıcı ifade!24 Temmuz 2020
Boateng, Beşiktaş'a veda etti!23 Temmuz 2020
Beşiktaş yönetimi, ayrılık kararını Boateng'e bildirdi!23 Haziran 2020
Beşiktaş'ta Umut Nayir’e şans doğdu!9 Mayıs 2020
Yorumlar yükleniyor...