İşte Çebi ve Caner Erkin'in yaptığı görüşmenin detayları! Tek şart var!

Beşiktaş'ta kalma ihtimali ortaya çıkan Caner Erkin, konusunda siyah beyazlı yönetim şartını belirledi.
Mert Hakan’a verilecek parayı duyduktan sonra Emre Belözoğlu ile tartışan Caner Erkin o dönemde Galatasaray’dan bazı isimlerle dirsek teması kurmuştu.
Ancak Galatasaray Caner’i çok da ikna edici bir rakam sunmadı. Emre Belözoğlu da “Parayı sorun etme” diyerek Caner’i yeniden ikna ettiği iddia edildi.
Menajerin sürekli kafanı karıştırıyor
Ancak Ahmet Nur Çebi’nin, Caner’le bir kez daha görüşme kararı aldığı bildirildi.
Çebi’nin Caner’e, “Menajerini aradan çıkar. Yüzyüze görüşelim. Senin kalmanı istiyorum. Ancak menajerin sürekli kafanı karıştırıyor” dediği bildirildi.
Caner’in yıllardır çalıştığı menajerinden ayrılmak istemediği ancak Fenerbahçe ve Galatasaray’la son dönemde yaşadıklarından sonra Beşiktaş’ta kalma konusuna çok daha sıcak baktığı bildirildi.
Haber Kaynağı:Fotospor
İlgili Haberler
Beşiktaş-Erzurumspor FK maçının hakemi belli oldu!10 Eylül 2026
Beşiktaş'ın Trossard transferinin perde arkası!10 Eylül 2026
Kadıköy Zaferi Sonrası Beşiktaş'ta Hedef Zirve8 Eylül 2026
Beşiktaş derbi galibiyetiyle taraftarına umut verdi6 Eylül 2026
Beşiktaş Kadıköy'de derbi hasretini bitirdi!5 Eylül 2026
Rıdvan Yılmaz'dan Kadıköy'de tarihi dönüş! 1636 gün sonra gol!5 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
