İşte Sergen Yalçın'ın futbolcularla yaptığı toplantıdaki açıklamaları!

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, futbolcularıyla yaptığı son toplantıda kafasındaki oyun anlayışıyla ilgili isteklerini aktardı
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Yukatel Denizlispor deplasmanının ardından bugün Yeni Malatyaspor karşısında da sahadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.
Siyah-beyazlı hoca geçtiğimiz sezon oynadıkları tempolu hücum futbolu ile önümüzdeki haftalarda istedikleri sonuçları alacaklarına inanıyor.
Futbolcularıyla gerçekleştirdiği toplantılarda tempo konusuna sık sık vurgu yapan Sergen Yalçın’ın, “Bundan sonra geçen sezonki tempolu futbolumuzu oynayacağız. Transfer dönemi biraz sıkıntılı geçti. Bu nedenle de sezon başında istediğimiz tempoyu bulamadık. Ancak artık kadro olarak eksiğimiz yok. Denizlispor maçında 70 dakika oynadığımız futbol bizim taktik felsefemiz” diye konuştuğu aktarıldı.
Siyah-beyazlı teknik patron, oyuncularından antrenmanlarda sürekli yüksek tempoda çalışmalarını ve kendilerine iyi bakmalarını da istedi.
Antrenman kaçırmamaları konusunda oyuncularını uyaran Sergen Yalçın’ın, “Herkes özel hayatına çok dikkat etsin ve kendisini yüksek tempolu maçlara iyi hazırlasın. İstediğimiz sonuçları almak ve iyi futbol oynamak için saha dışına da dikkat etmeliyiz” ifadelerini kullandığı belirtildi.
‘Malatya çıkışta’
Beşiktaş’ın hocası, Yeni Malatyaspor’un son dönemde çıkış içinde olduğunun da altını çizdi. Malatyaspor’un son 3 maçtan 7 puan çıkardığını hatırlatan deneyimli teknik adamın, “Kesinlikle kolay bir maç olmayacak. Savunma ve hücumda en az hata ile oynamamız gerekiyor” dediği kaydedildi.
Haber Kaynağı:Milliyet
İlgili Haberler
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yorumu!21 Eylül 2026
Vincenzo Italiano Beşiktaş tarihine geçti! Tüm hocaları geride bıraktı!14 Eylül 2026
Sergen Yalçın’dan derbi yorumu!6 Eylül 2026
Sergen Yalçın'dan Lewandowski açıklaması!24 Haziran 2026
Sergen Yalçın'dan olay açıklamalar!23 Haziran 2026
Beşiktaş'ta Taylan Bulut gelişmesi!12 Haziran 2026
Yorumlar yükleniyor...
