İtalyanlar duyurdu! Beşiktaş Galatasaray'ın istediği yıldız için harekete geçti

Transfer dönemini oldukça hareketli geçiren ve Süper Lig'e de etkili bir başlangıç yapan Beşiktaş bir yandan ara transfer döneminin çalışmalarına da başladı.
Özellikle orta saha bölgesine takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılar, Galatasaray'ın da peşinde olduğu yıldız oyuncu için harekete geçti.
Yaz transfer dönemini oldukça iyi geçiren ve Süper Lig'e de beklentilerin üstünde bir başlangıç yapan Beşiktaş bir yandan ara transfer döneminin çalışmalarına da erkenden başladı.
Teknik direktör Vincenzo Italiano'nun verdiği liste doğrultusunda harekete geçen siyah-beyazlılar için yeni bir iddia ortaya atıldı.
HEDEF KOOPMEINERS
İtalyan basınında yer alan habere göre Beşiktaş, Galatasaray'ın da peşinde olduğu Teun Koopmeiners'i kadrosuna katmak için harekete geçti.
Haberin detaylarında Juventus'un, 28 yaşındaki Hollandalı orta saha oyuncusu için yaklaşık 25 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirlediği belirtildi.
PERFORMANSI
Bu sezon Juventus formasıyla 6 resmi maça çıkan Teun Koopmeiners bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asistlik skor katkısı sağladı.
Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Dusan Vlahovic'in kılavuzu Vincenzo Italiano'da1 Ekim 2026
Beşiktaş'a Vlahovic ve Trossard'dan iyi haber!30 Eylül 2026
İtaliano'nun Beşiktaş'taki 3 vazgeçilmezi belli oldu! Zirvede sürpriz yok30 Eylül 2026
Serdal Adalı'dan Transfer ve Italiano Mesajı! Beşiktaş'ın Ara Transferdeki İlk Hedefi Belli Oldu29 Eylül 2026
Beşiktaş orta saha için hedef belli!28 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Orkun Kökçü fırtınası! Kaptan rakamları 4'e katladı27 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
