İçeriğe atla
REKLAM

Jan-Niklas Beste için Süper Lig'in iki devi yarışıyor!

Paylaş
Jan-Niklas Beste için Süper Lig'in iki devi yarışıyor!

Süper Lig'in iki dev kulübü Beşiktaş ve Galatasaray, transfer sezonunda bir kez daha birbirlerine rakip oldu.

İki ezeli rakip, Almanya Bundesliga ekiplerinden Heidenheim'ın kanat oyuncusu Jan-Niklas Beste için harekete geçti.

REKLAM

YENİ ADIM ARAYIŞINDA

Heidenheim forması giyen 25 yaşındaki Jan-Niklas Beste, kariyerinde yeni bir adım atmak istiyor ve bu nedenle takımdan ayrılmayı planlıyor. Avrupa'dan birçok takımın radarına giren Beste, Türkiye'den de Beşiktaş'ın ilgisini çekti.

GALATASARAY DA DEVREDE

Ancak Beşiktaş yalnız değil; Sky'ın haberine göre Galatasaray da Jan-Niklas Beste'yi transfer etmek için devrede. İki Türk devinin yanı sıra Fiorentina, Villarreal, Everton ve Genoa gibi kulüpler de Alman oyuncuyla ilgileniyor.

BONSERVİS BEDELİ REKOR KIRABİLİR

Sky Sport'a göre, Jan-Niklas Beste'nin transferi için belirlenen bonservis bedeli 5 ila 7 milyon euro arasında. 6 milyon Euro'nun üzerindeki herhangi bir transfer, Heidenheim için rekor niteliğinde olacak.

- SEZON PERFORMANSI -

Bu sezon Heidenheim formasıyla 32 maça çıkan Beste, 8 gol atıp 14 asist yaparak etkileyici bir performans sergiledi.

Haber Kaynağı:Habertürk

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...