Kamil Wilczek’in bonservis bedeli belli oldu!

Siyah-Beyazlılar, Avcı’nın raporu doğrultusunda Polonyalı forvet için harekete geçip Brondby’nin kapısını çaldı. 51 karşılaşmada 34 gol, 7 asistle oynayan Wilczek’in bonservisi için 1.5 milyon euro isteniyor.
Süper Lig’in başlamasına sayılı günler kala stoper ve sol bek pozisyonlarına takviye yapan Beşiktaş’ta gözler yeni golcüye çevirildi.
Burak Yılmaz’ın sakatlığından sonra forvet arayışlarına hız veren Siyah-Beyazlılar’ın, Kamil Wilczek için düğmeye bastığı ortaya çıktı. Önceki gün yaptığı basın toplantısında “Burak iyileşse de iyileşmese de bir golcü gelecek” diyen Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda harekete geçen yönetim, Wilczek için Brondby’nin kapısını çaldı.
Danimarka kulübü, 31 yaşındaki Polonyalı golcünün bonservisi için 1.5 milyon euro talep ederken, Beşiktaş bu rakamı 1 milyon euroya düşürüp işi bitirmeyi planlıyor.
Bu yıl 9 maçta 7 gol atan Wilczek, geçen sezon ise 42 maçta 27 gol ve 7 asistle oynamıştı.
Haber Kayanğı: Star
İlgili Haberler
Salih Özcan'dan Amed yenilgisi sonrası öz eleştiri! "Mağlubiyeti kendi adıma alıyorum"20 Eylül 2026
Trio ekibi, Vlahovic'in pozisyonuna PENALTI dedi!20 Eylül 2026
Beşiktaş topa sahip oldu, Amedspor kazandı! Dikkat çeken istatistik20 Eylül 2026
Italiano'dan Amedspor yenilgisi sonrası çarpıcı sözler: "Bu maç aklımdan çıkmayacak"20 Eylül 2026
Serdal Adalı uyardı! "Bir olay olacak, bu lig bu şekilde bitmez!"20 Eylül 2026
Beşiktaş, Amedspor deplasmanından mağlup dönüyor!20 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...