Beşiktaş'ta geçen sezondan bu yana eleştirilen ve bir türlü istenileni sahaya yansıtamayan Loris Karius'un Liverpool'dan bonservisini talep ettiği ve konuyla ilgili olarak Jürgen Klopp'la da görüştüğü kaydedildi.
İngiliz basınına yansıyan haberlerde Karius'un Klopp'tan ricacı olduğu ve bonservisini bedavaya alarak Beşiktaş'ta kalmayı planladığı iddia edildi.
VOLKAN CEPTE, İKİNCİ BİR İSİM ARAYIŞI DEVAM EDİYOR
Ancak Alman file bekçisi için Beşiktaş cephesinde bakış açısı tamamen farklı. 26 yaşındaki kalecinin bonservisini alması halinde bile siyah-beyazlı yönetimin yeni sezon planlarında olmadığı ifade edildi.
Bu yüzden şimdiden kaleci arayışlarına başlayan hatta Volkan Babacan'la prensip anlaşmasına varan Beşiktaşlı kurmayların, ikinci bir isim üzerinde daha durduğu gelen bilgiler arasında.
Haber Kaynağı: Sabah