Karius'tan Beşiktaş'a 42 milyonluk fatura!

Alacakları sebebiyle Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet eden ve takımdan ayrılması an meselesi olan Loris Karius, büyük bir hayal kırıklığı yarattı.
Beklentilere cevap veremeyen Alman kalecinin 2 yılık kiralama ve maaş ücreti olan 5.7 milyon Euro (42 milyon TL) da kulübe ağır bir fatura çıkardı.
YILLIK MAAŞI 1.6 MİLYON EURO
Beşiktaş'tan yıllık 1.6 milyon Euro kazanan Karius, iki sezonda 3.2 milyon Euro'luk bir gelirin sahibi oldu. Kartal, Liverpool'a ise 2 yıl için 2.5 milyon Euro kiralama ücreti ödedi.
67 MAÇTA TAM 95 GOL YEDİ
Forma giydiği 67 maçta 95 gol gören Alman eldiven 1,42 gol ortalamasıyla da Siyah-Beyazlı takımda son dönemdeki en kötü kaleci performanslarından birine imza atmış oldu.
Bu sezon 32 resmi maça çıkan Karius, kalesinde toplam 46 gol gördü.
KALEDE FORMA ERSİN'İN
Loris Karius'un sözleşmesini feshetmek üzere olduğu Beşiktaş'ta görev Ersin Destanoğlu'nun… Ligin kalan 8 haftasında Ersin, Siyah-Beyazlılar'ın kalesini koruyacak.
Haber Kaynağı:Takvim
İlgili Haberler
Matthaeus'tan Beşiktaş'a övgü: Futbol okullarında ders olarak okutulmalı!17 Ekim 2026
Beşiktaş, Leon Goretzka transferinde öne çıktı!22 Temmuz 2026
UEFA kulüp sıralaması güncellendi! Beşiktaş'tan yükseliş!16 Ekim 2026
Beşiktaş'ın iki yıldızına Premier Lig'den yakın takip22 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Joe Willock transferinin bilinmeyen nedeni ortaya çıktı8 Eylül 2026
Beşiktaş Almanya’yı salladı! Hoffenheim deplasmanında 3 gollü zafer15 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
