"Kendi çevremde kim varsa soruyorum, daha onun dışında bir isim duymadım"

Milliyet Gazetesi yazarı Şansal Büyüka, Beşiktaş'taki seçim süreci ile ilgili düşüncelerini yazdı.
İşte Büyüka'nın açıklamaları:
Beşiktaş’ın içini çok iyi bilenlere ve tarafsız kalabilenlere soruyorum, başkanlık seçimi için, “Serdar Adalı daha şanslı” diyorlar. Kongrede oy toplama konusunda önemli bazı isimlerin de Serdar Adalı için çalıştığını söylüyorlar.
Kendi çevremde Beşiktaş genel kurul üyesi olan kim varsa soruyorum, daha “Ahmet Çebi” dışında ikinci bir adayın adını duymadım. “Beşiktaş’ın ciddiyeti için, “Beşiktaş’ta mali disiplin için mutlaka Ahmet Çebi” diyorlar.
İsmail Ünal’ı iyi tanırım, teşkilatçıdır. Eskiden 1500-2000 kemik oyu vardı, soruyorum “O oylar duruyor” diyorlar. Ayrıca Ünal’ın listesinde Seba döneminin yönetimlerinde görev alan reklamdan kaçan ama önemli katkılara imza atan Emin Önal gibi bir isim var.
Hürser Tekinoktay, mayıs seçiminde Fikret Orman karşısında 1600 küsur oy almıştı. Bunlar tepki oyu mu, yoksa Hürser Tekinoktay’a mı aitti, bu seçimde ciddi anlamda belli olacak. Beşiktaş’ı önemli bir kongre bekliyor. Kim kaybederse kaybetsin, yeter ki Beşiktaş kazansın.
Haber Kaynağı:Milliyet
İlgili Haberler
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'dan Trabzonspor maçı öncesi hakem vurgusu19 Ekim 2026
Serdal Adalı'dan penaltı tepkisi!11 Ekim 2026
Adalı’dan TFF’ye sert mesaj: “Beşiktaş’a 4 yıldır operasyon çekiliyor!”9 Ekim 2026
Beşiktaş'a Joe Willock müjdesi! Newcastle kararını verdi6 Ekim 2026
Beşiktaş'ta yeni dönem, yeni hedefler; işte başkan Serdal Adalı'nın vaatleri!6 Ekim 2026
Serdal Adalı güven tazeledi!4 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
