Kolombiya-Ekvador maçının spikeri, transfer iddiasını açıkladı! Beşiktaş iması...

Kolombiya ile Ekvador arasındaki maçı anlatan spikerin Miguel Borja hakkındaki sözleri, Beşiktaş dedikosunun artmasına neden oldu.
Kolombiya dün akşam Copa Amerika’nın ilk maçında Fenerbahçeli Valencia’nın da forma giydiği Ekvador’u 1-0 yendi. Zapata, Muriel ve Morelos gibi Avrupa’nın önemli liglerinde oynayan oyuncuları olmasına rağmen teknik direktör Rueda, ilk 11’de Miguel Borja ile başladı, 60 dakika sahada tuttu.
Ancak bundan fazla Beşiktaşlı taraftarları ilgilendirecek bir iddia ortaya atıldı.
Caracol TV’de yayımlanan maçın spikerin maç öncesinde, “Rueda gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynamaya hazırlanan Falcao’ya Türkiye’de rakip olacak Borja’yı 11’e koyarak hepimizi şaşırttı.” dedi.
Spiker, Borja’nın Beşiktaş’ta oynayacağını resmi olarak açıklamadı. Ancak Falcao’ya rakip olacağını ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağını belirtmesi Beşiktaş iması olarak algılandı.
28 yaşındaki Borja’nın bonservisi Brezilya’nın Palmeiras takımında. Ancak hali hazırda Kolombiya’nın Juniors takımında kiralık oynuyor.
Ülkesine dönmek için 3 Ocak’ta sözleşmesini bir yıl daha uzatan Borja, 2013-14 sezonunda henüz 19 yaşındayken İtalya’dan Livorno’ya geldi ancak başarısız oldu.

Haber Kaynağı:Fotospor
İlgili Haberler
Beşiktaşlı Hyeon-Gyu Oh, Güney Kore'yi Ekvador karşısında sırtladı!24 Eylül 2026
Beşiktaş, Alman takımlarına karşı şeytanın bacağını kırmak istiyor!14 Ekim 2026
Beşiktaş''ta Massire Sylla sesleri!6 Kasım 2026
Beşiktaş 2 maçta 5 puan bıraktı6 Kasım 2026
Beşiktaş'ta alarm zilleri! Son 5 maçta tek galibiyet6 Kasım 2026
Trossard ve Vlahovic Celtic karşısında siftah peşinde!5 Kasım 2026
Yorumlar yükleniyor...
