REKLAM

"Kulübümle anlaşırsanız gelmeye hazırım"

7

Beşiktaş, Stuttgart'ta forma giyen gurbetçi ön libero Atakan Karazor'un transferinde son aşamaya geldi.

"Kulübümle anlaşırsanız gelmeye hazırım"

Siyah-beyazlı kulüp, geçtiğimiz günlerde Stuttgart'ta forma giyen ön libero Atakan Karazor için menajerine teklifte bulunmuştu.

Gelen haberlere göre 25 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'ın teklifini kabul ettiği ve "Kulübümle anlaşırsanız gelmeye hazırım" mesajı gönderdiği bildirildi.

Bunun üzerine harekete geçen yönetimin, sözleşmesi 2023'te bitecek futbolcu için Alman ekibinin kapısını çalmaya hazırlandığı kaydedildi.

Stuttgart'a ne kadarlık bir teklif yapılacağı bilgisine ise henüz ulaşılamadı. Yönetimin birkaç hafta içinde Atakan'ın transferini bitirmesi bekleniyor.

Atakan Karazor bombası! Galatasaray olmadı ezeli rakibe gidiyor

Galatasaray'ın da listesinde olan 1.91 boyundaki futbolcu, 2019-2020 sezonundan bu yana Stuttgart'ta oynuyor ve piyasa değeri yaklaşık 3.5 milyon euro.

Haber Kaynağı: Fotomaç

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 7 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.