Kulüpler Birliği toplanıyor! Beşiktaş karar değişikliği isteyecek!

Kulüpler Birliği Vakfı, Maslak'taki ofisinde çarşamba günü (29 Mart) toplanacak. Gündem maddeleri ne olacak?
Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin bulunduğu Kulüpler Birliği Vakfı başkan Ali Koç yönetiminde toplanacak. Kulüpler Birliği Vakfı Maslak'taki ofisinde 29 Mart Çarşamba günü saat 14.00'te görüşecek.
Gündem maddeleri belli oldu
Süper Lig kulüp başkanlarına bildirilen mesajda genel gündem toplantısı olacağı ifade edilse de gündem maddelerinde birinci sırada tartışmalı hakem kararları yer alacak.
Beşiktaş karar değişikliğini isteyecek
TFF, deprem felaketinden sonra ligden çekilme kararı alan Hatayspor ve Gaziantep FK'nın "kalan maçlarda hükmen mağlup sayılacağı" kararını almıştı. Beşiktaşlı yetkililer, bu kararının değiştirilmesini Kulüpler Birliği'nde de dile getirecek.
Giresunspor ve Kayserispor'dan talep
Deprem felaketinden sonra ligden çekilme kararı alan takımlarda forma giyen oyuncular için transfer hakkı tanınmış ve yabancı futbolcularda yerli statüsünde yer almıştı. Transfer yasağı olan Kayserispor ve Giresunspor'da 8+3 yerine 9+2 şeklinde oynamayı gündeme getirecek. Ardından iki kulüp yetkilileri, TFF ile görüşecek.
Haber Kaynağı:Ajansspor
İlgili Haberler
Kulüpler Birliği'nde Ali Koç'un oyu Hasan Arat'a!5 Temmuz 2024
TFF, 2011'de Beşiktaş'ın istediği gibi puan sildi Tahkim Kurulu ise reddetti!31 Mart 2023
Beşiktaş, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Kulüpler Birliği Vakfı Üyesi Kulüplerin Başkanlarına Dostluk Yemeği verdi!3 Ağustos 2022
Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç oldu!21 Haziran 2022
Ahmet Nur Çebi metni okudu, kulüp başkanları şaşırdı! İşte o sözler..11 Temmuz 2021
TFF'den yabancı talebine ret!14 Ağustos 2025
Yorumlar yükleniyor...