Marsilya'da Beşiktaş mağlubiyeti sonrası dikkat çeken sözler!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Tüpraş Stadı'nda karşılaştığı Olimpik Marsilya'yı 4-1 mağlup etti.
Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla Avrupa Ligi'ne 3 puanla başlarken, Fransız temsilcisinde maçın ardından hayal kırıklığı yaşandı.
Marsilya cephesinde karşılaşmayı değerlendiren Garcia, özellikle ikinci yarıda Beşiktaş'ın oyundaki üstünlüğünü kabul etti.
"İKİNCİ YARI ÇOK ZORDU"
Mücadelenin ardından konuşan Garcia, ilk bölümde iyi bir başlangıç yaptıklarını ancak ikinci yarıda Beşiktaş'ın baskısını artırmasıyla oyunun kendileri açısından zorlaştığını söyledi.
Garcia, "90 dakikanın ardından doğru kelimeleri bulmak zor. İlk yarıya iyi başladık. İkinci yarıda onlar ileriye doğru baskı yaptı ve geçişlerde biraz açık verdik. Ancak onlar da çok etkiliydi." ifadelerini kullandı.
"DEPLASMANDA ZOR OLACAĞINI BİLİYORDUK"
Beşiktaş'ın ikinci yarıda bulduğu gollerle oyunun kontrolünü tamamen eline aldığını belirten Garcia, "İkinci yarı zordu. Hızlıca gol attılar. İkinci yarı bizim için çok zordu. Deplasmanda Beşiktaş'a karşı oynamanın zor olacağını biliyorduk." dedi.
"HER ŞEYİMİZİ VERMELİYİZ"
Marsilya'nın içinde bulunduğu zorlu sürece de dikkat çeken Garcia, önlerindeki maçlara odaklanmaları gerektiğini vurguladı.
Fransız teknik adam, "Zor bir dönemden geçtiğimizin farkındayız. Gelecek maç için her şeyimizi vermeli ve ardından ara dönemde çok çalışmalıyız." sözleriyle açıklamalarını tamamladı.
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Beşiktaş'ta Avrupa hedefi büyüdü! Gözler çeyrek finalin ötesinde!16 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Italiano tarihe geçti! Schuster'in ardından bir ilk!18 Eylül 2026
Adalı'dan Marsilya galibiyeti sonrası taraftara özel mesaj18 Eylül 2026
Vincenzo Italiano'dan flaş sözler! "42 bin tarafarı tek tek kucaklardım"18 Eylül 2026
Emirhan Topçu'dan flaş açıklamalar! "Kulaklarım hala ağrıyor"18 Eylül 2026
Beşiktaş'ın Marsilya zaferinde Olaitan farkı!18 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
