Medel, Beşiktaş'tan bonservisini talep etti

Beşiktaş’ta Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda Aras ve Mirin’in ardından 3 ismi gönderme kararı aldı.
Beşiktaş yönetimi transfer döneminin bitimine sayılı günler kala Beşiktaş'ta kalacağını açıklayan Ricardo Quaresma, Gary Medel ve Jeremain Lens ile görüşmelere başladı.
Takımının tecrübeli üçlüsünden kendilerine gelen teklifleri değerlendirmeleri istendi. Sol kanat transferi sonrası kulübeye çekilecek Quaresma, Avcı'nın sistemine yeterli uyumu sağlayamadı.
Medel ise Haziran ayında ayrılığı kafasına koysa da gelen teklifler yeterli bulunmamıştı ve son olarak kulüpten bonservisini talep etti.
Jeremain Lens'e ise ülkesi Hollanda'dan PSV Eindhoven talip olurken, üç oyuncu için de isteyenlere kolaylık sağlanacağı iletildi.
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
Quaresma’dan yıllar sonra gelen Beşiktaş sözleri!28 Mayıs 2026
Quaresma’dan Beşiktaş’a ziyaret!30 Nisan 2026
Beşiktaş'ta kanat operasyonu!8 Haziran 2026
Beşiktaş’tan Davitashvili hamlesi yeniden gündemde!27 Mart 2026
Beşiktaş'ta Sol Kanat Harekatı: Sergen Yalçın’ın Listesinde İki İsim!29 Ocak 2026
Beşiktaş'tan Davitashvili hamlesi!14 Aralık 2025
Yorumlar yükleniyor...
