Mehmet Demirkol, Ahmet Nur Çebi'yi doğruladı! "İnsan tedirgin olmuyor değil"

Socrates Dergi’nin Youtube kanalında yayınlanan programda Mehmet Demirkol, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin açıklamalarını değerlendirdi.
Ahmet Nur Çebi, “Testlerin aynı laboratuvardan yürütülmesi lazım. Kulağımıza bazı şeyler geliyor inanmak güç, doğru olup olmadığını bilmiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.
Mehmet Demirkol, Başkan Çebi’nin dikkat çeken bu ifadeleri üzerine konuştu.
İşte Demirkol’un yaptığı açıklamalar:
BİZ DE DUYUYORUZ
“Ahmet Nur Çebi’in duyduklarını biz de duyuyoruz. Güvenmek istiyoruz, güvenmeden bu iş olmaz. Ama Ahmet Nur Çebi böyle bir şey söylüyorsa insan tedirgin olmuyor değil. Bu ligi, biz buna sığdıramayız. Bu kesin. Daha Kasım’ın ortasındayız. Bunun kış boyunca daha da artacağını bütün bilim adamları söylüyor. Ligin planını şimdiden yapmamız lazım. Ama hükmen yenilgi falan gibi saçmalıkları düşünmesinler. Öyle bir şey olur mu?” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Mehmet Demirkol’dan Sergen Yalçın değerlendirmesi!11 Mayıs 2026
Mehmet Demirkol: "Rafa krizi tek başına değildi!"15 Aralık 2025
Mehmet Demirkol'dan Sergen Yalçın'a: ''Bu oyuncular bu kadar kötülenemez''27 Ekim 2025
Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın Adana Demirspor maçı ilk 11'ini yorumladı!Arşiv · 29 Eylül 2023
Ahmet Nur Çebi'den Gedson Fernandes yorumu: ''Gidişi doğru olmadı''19 Ekim 2025
Mehmet Demirkol'dan Beşiktaş yorumu! "Bu fırsatı iki kez kaçırdı"Arşiv · 2 Haziran 2025
Yorumlar yükleniyor...
