REKLAM

Mehmet Özdilek'ten Burak Yılmaz açıklaması! "Ben olsam ayrılırdım"

8

Spor yorumcularından Mehmet Özdilek, Beşiktaş'ın deplasmanda Antalyaspor'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmayı TRT Spor'da değerlendirdi.

Mehmet Özdilek'ten Burak Yılmaz açıklaması! "Ben olsam ayrılırdım"

İşte Mehmet Özdilek'in değerlendirmesi...

"Büyük takım 12 dakikada 3 gol yemez. İlk devre Antalyaspor 1 defa rakip ceza sahasında bulunurken ikinci yarı çok farklı bir kimliğe büründü." dedi.

- ZAYNUTDINOV'A YAZIK -

"Zaynutdinov'a yazık ya sol bek eksik orada sol kanat eksik orada on numara eksik oraya stoper eksik oraya yazık ya." dedi.

- İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR -

"Beşiktaş için işler hiç yolunda gitmiyor. Bu süreçte oyuncu kolay kolay sorumluluk almak istemez. Oyuncu hoca ilişkilerinde hep bir sıkıntı var." dedi.

-SORUNLAR ENGELLENMEDİ -

"Sezon başında başlayan sorunlar sürekli büyüyerek geldi ve hiç engellenemedi. Beşiktaş'ın sezon başı itibariyle hiçbir oyun planı olmadı." dedi.

- BEN OLSAM AYRILIRDIM -

"Ben, Burak Yılmaz'ın yerinde olsaydım Şenol Güneş'in ayrılmasıyla beraber takımdan ayrılırdım. Seni oraya kulüp değil hoca getirdi. Belki yukarılarda spor içerisinden birisi gelsu Burak Yılmaz yerine deneyimli birisini getirebilirdi." dedi.

Haber Kaynağı: Sporx

 

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 8 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.