İçeriğe atla
REKLAM

Menajeri açıkladı! "Beşiktaş scout ekipleri, maçlara geldi"

Paylaş
Menajeri açıkladı! "Beşiktaş scout ekipleri, maçlara geldi"

Dnipro-1'in golcüsü Artem Dovbky'nin menajeri Türkiye'ye transfer iddiaları hakkında konuştu.

Dnipro-1'de forma giyen Ukraynalı golcü Dovbky'nin instagram hesabına Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarlarından "Come to" mesajları yağmaya başladı. 

REKLAM

Artem Dovbyk'in menajeri Oleksiy, Ukrayna basınına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Beşiktaş ve Galatasaray'ın scout ekipleri maçlara geldi

"Türk kulüplerinin yönetimiyle çok iyi ilişkilerimiz var. Yazın Trabzonspor'un bir teklifi vardı. Beşiktaş ve Galatasaray'ın scout ekipleri maçlara geldi. Keza Fenerbahçe'den de ilgi vardı."

-Temaslar oldu ama şu anda...-

"Türk basınının biraz acele ettiğini söyleyebilirim. Dovbky'e ilgi vardı. Temaslar oldu ama şu anda Dnipro-1'e odaklanmış durumda. Instagram hesabına Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftarları bize gel mesajları yazıyor."

Menajeri resmen açıkladı! "Beşiktaş ile görüştük, birkaç maça..." - Orta  Çizgi - Beşiktaş Haberleri | Beşiktaş Transfer Haberleri

Haber Kaynağı:Futbol Arena

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...