Menajeri resmen açıkladı! "Beşiktaş'tan teklif aldık"

Sassuolo forması giyen Mert Müldür'ün menajeri, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de milli oyuncuyu istediğini söyledi
Yaz aylarında 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Rapid Wien'den Serie A ekiplerinden Sassuolo'ya transfer olan ancak fazla forma şansı bulamayan milli oyuncu Mert Müldür'ün menajeri Max Hagmayr, yaz aylarında Beşiktaş ve Fenerbahçe'den de teklif aldıklarını söyledi.
İtalyan basınına konuşan Hagmayr, "Geçen yaz Mert Müldür ile ilgilenen çok takım vardı. Werder Bremen, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Udinese bu takımlardan sadece bazılarıydı. Şu anda onun en büyük amacı, Sassuolo için önemli bir oyuncu olmak ve İtalyan futbolunda başarılı olmak" ifadelerini kullandı.
Mert Müldür'ün idolünün Cristiano Ronaldo olduğunu da söyleyen menajer, 20 yaşındaki oyuncunun zamanla daha çok süre alacağını belirtti.
1999 doğumlu sağ bek, Serie A'da 6 maçta 310 dakika süre aldı ve 1 asist yaptı.
Haber Kaynağı:Sporx
İlgili Haberler
Italiano, Beşiktaş'ta 23 yıllık rekoru kaçırdı!20 Ekim 2026
Beşiktaş'ın orta saha listesine Kristian Thorstvedt girdi!11 Ağustos 2026
Beşiktaş'ın stoper hedefi belli oldu!26 Ağustos 2026
Stefano Okaka'dan Beşiktaş açıklaması!10 Ekim 2026
Beşiktaş'tan Serie A'ya çıkarma! Johan Vasquez için sürpriz hamle30 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Arthur Melo sesleri!18 Ağustos 2026
Yorumlar yükleniyor...
