Menajeri resmen açıkladı! "Beşiktaş'tan teklif aldık"

Sassuolo forması giyen Mert Müldür'ün menajeri, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de milli oyuncuyu istediğini söyledi
Yaz aylarında 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Rapid Wien'den Serie A ekiplerinden Sassuolo'ya transfer olan ancak fazla forma şansı bulamayan milli oyuncu Mert Müldür'ün menajeri Max Hagmayr, yaz aylarında Beşiktaş ve Fenerbahçe'den de teklif aldıklarını söyledi.
İtalyan basınına konuşan Hagmayr, "Geçen yaz Mert Müldür ile ilgilenen çok takım vardı. Werder Bremen, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Udinese bu takımlardan sadece bazılarıydı. Şu anda onun en büyük amacı, Sassuolo için önemli bir oyuncu olmak ve İtalyan futbolunda başarılı olmak" ifadelerini kullandı.
Mert Müldür'ün idolünün Cristiano Ronaldo olduğunu da söyleyen menajer, 20 yaşındaki oyuncunun zamanla daha çok süre alacağını belirtti.
1999 doğumlu sağ bek, Serie A'da 6 maçta 310 dakika süre aldı ve 1 asist yaptı.
Haber Kaynağı:Sporx
İlgili Haberler
Dzeko'yu kaptıran Bologna, rotayı Immobile'ye çevirdi!19 Haziran 2025
Salvatore Esposito transferinde Beşiktaş'a İtalya'dan rakipler çıktı!25 Nisan 2025
Salih Uçan'a İtalya Serie A'dan talip!27 Mart 2024
Beşiktaş'ta Onur Bulut için ilk teklif belli oldu!26 Ocak 2024
Flaş iddia! Onur Bulut'a Avrupa'dan 2 teklif var!25 Ocak 2024
Flaş iddia! Salih Uçan geri dönmeye hazırlanıyor!17 Temmuz 2023
Yorumlar yükleniyor...