Beşiktaş kalecisi Mert Günok, KAFA Sports'a verdiği röportajda hem kupa hedeflerini hem de teknik direktör Solskjaer hakkındaki düşüncelerini paylaştı.
“HER KUPA HAYALİM VE HEDEFİM”
Beşiktaş'ın deneyimli kalecisi Mert Günok, siyah-beyazlı forma altındaki hedeflerinden bahsederken şu ifadeleri kullandı:
"Beşiktaş forması altında, hangi kupa olursa olsun, her kupayı kazanmak hem hayalim hem de hedefim. Almadığımız lig şampiyonluğu kaldı. Onu da inşallah seneye alacağız."
SOLSKJAER YORUMU: “SÜREKLİ GÜLÜMSEMEK BİZİM TOPLUMUMUZA YABANCI”
Norveçli teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer hakkında da değerlendirmelerde bulunan Mert Günok, pozitif yapısıyla öne çıkan hocasının Türkiye’de yanlış anlaşıldığını belirtti:
"Ole Gunnar Solskjaer, herkesin de gördüğü gibi pozitif bir insan. Türkiye'de bu durum bazen hor görülebiliyor. Bizim insanımıza farklı gelen bir yapı; sürekli mutlu görünmek, gülümsemek. Berabere kaldığımız veya mağlup olduğumuz maçlardan sonra bunun çokça konusu olmuştur diye düşünüyorum. Solskjaer, kendi kişiliğini her zaman bizlere de yansıtıyor. Pozitif bir kişilik."
Haber Kaynağı: KAFA SPORTS