Metin Tekin'den Aboubakar ve Gökhan Töre yorumu

beIN SPORTS’ta yayınlanan programda Metin Tekin, Beşiktaş’ın yeni transferleri Aboubakar ve Gökhan Töre hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Metin Tekin, her iki oyuncunun da sakatlık yaşamaması halinde faydalı olacağını dile getirdi.
İşte Tekin’in yaptığı açıklamalar:
Aboubakar, sakat değilse Beşiktaş’a çok faydalı olur
“Aboubakar, 28 yaşında. Harika bir yaş. Aboubakar, sakat değilse Beşiktaş’a çok faydalı olur. Beşiktaş’ı nereye taşır? Onu bilmem. Kadronun nasıl kurulacağı da çok önemli.”
Artık bu işin finalinde kafanızda ‘Keşkeler’ kalmadan bitirmeniz lazım
“Gökhan Töre’nin futbola ve hayata dair bir şeyler öğrendiğini düşünüyorum. O da sakatlık problemi yaşamazsa faydalı olabileceğini düşünüyorum. Artık bu işin finalinde kafanızda ‘Keşkeler’ kalmadan bitirmeniz lazım. Kafasında çok ‘Keşkeler’ kalan eski bir futbolcu olarak söylüyorum. Gökhan Töre, teknik ve oyun anlamında farklı bir kenar oyuncusudur. Beşiktaş’a çok faydalı olabilir.” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Aboubakar'dan flaş açıklamalar!3 Aralık 2025
Metin Tekin’den flaş açıklamalar! “Şampiyonluk kadrosu değil”Arşiv · 1 Eylül 2025
Metin Tekin’den flaş açıklamalar! “İki çok net kanat ihtiyacı var”Arşiv · 1 Ağustos 2025
Metin Tekin'den Divan Kurulu'nda yaşanan olaylarla ilgili flaş açıklamalar!Arşiv · 16 Nisan 2025
Metin Tekin'den Beşiktaş ve Sergen Yalçın açıklaması!Arşiv · 17 Nisan 2024
Metin Tekin'den Fernando Santos yorumu! "Doğru isim olduğunu..."Arşiv · 20 Mart 2024
Yorumlar yükleniyor...
