MHK Başkan Vekili Oğuz Sarvan, derbideki VAR konuşmasını açıkladı!

MHK Başkan Vekili Oğuz Sarvan, basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı.
Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş sahasında Yukatel Denizlispor ile oynadığı karşılaşmada siyah-beyazlı ekibin Fransız kanat oyuncusu Diaby’ye yapılan faul, çok konuşulmuştu. Sackey’in Diaby’ye yaptığı faul sonrası sadece sarı kart görmesi, tartışmalara neden olurken, Beşiktaş cephesinden de tepki çekmişti.
Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanvekili Oğuz Sarvan, pozisyonu hakem ve gözlemcilere sorduklarını anlattı. 67 hakem ve gözlemciye pozisyonu sorduklarını belirten Oğuz Sarvan, sadece 1 gözlemcinin sarı kart kararının doğru olduğunu işaretlediğini belirtti. Oğuz Sarvan, yaptığı açıklamada “Beşiktaş ile Denizlispor arasında ciddi faullü bir pozisyon vardı. Bu olayda VAR müdahalesi olmadı. Bunu hakem ve gözlemcilere formla sorduğumuzda yanıtlar aldık. 67 kişi katılmış. Bunlardan 1 tane gözlemci sarı kart demiş, diğerleri kırmızı kart demiş” ifadelerini kullandı.
Oğuz Sarvan, Fenerbahçe-Beşiktaş maçında Serdar Aziz ile Vida arasında yaşanan ve siyah-beyazlı ekibin penaltı beklediği pozisyon için “VAR hakemi Serdar Aziz – Vida pozisyonunda hakeme ne gördüğünü soruyor. Hakem ikili mücadele diyor. Standart bir konuşma olmuş. Hakemlerle aynı görüşte değiliz ama art niyetli bir şey yok” dedi.
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Beşiktaş'tan Rus hamlesi!23 Ekim 2026
Beşiktaş'ta Orkun Kökçü yine yok21 Ekim 2026
Beşiktaş’tan Matvey Kislyak hamlesi! Rus yıldız gündemde21 Ekim 2026
Beşiktaş’ta Savunma Alarmı! Italiano’dan Ümit Akdağ Hamlesi21 Ekim 2026
Beşiktaş yönetiminden Vincenzo Italiano'ya güven tam!21 Ekim 2026
Sergen Yalçın'dan Trabzonspor maçı yorumu!20 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
