MHK'dan yine ilginç atama! İlk maçı da Halis Özkahya yönetmişti ve skandal hata yapmıştı!

Süper Lig'de 35. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
Beşiktaş, Süper Lig'in 35. haftasında Ankaragücü ile karşılaşacak. Karşılaşma yarın akşam saat 19:00'da Vodafone Park'ta oynanacak.
Beşiktaş-Ankaragücü maçını hakem Halis Özkahya yönetecek. Hakan Yemişken ve İlker Takpak, yardımcı hakem olarka görev yapacak. 4. hakem ise Yasin Kol olacak.
MHK'DAN YİNE TARTIŞILAN ATAMA
MHK'dan bir ilginç atama daha gelmesi dikkat çekti.
Sezonun ilk yarısında oynanan ve Beşiktaş'ın deplasmanda Ankaragücü'nün 1-0 mağlup ettiği karşılaşmayı da Halis Özkahya yönetmişti.
TOP AĞLARA GİTMEDEN DÜDÜK ÇALDI, VAR DEVREYE GİREMEDİ
Halis Özkahya ise o maça damga vuran bir karar vererek Cyle Larin'in 23. dakikada attığı golü iptal etmişti.
Özkahya, Larin'in rakibine faul yaptığını belirtmesine karşın top ağlara gitmeden düdüğü çaldığı için VAR'ın devreye girmesini de engellemişti.
BEŞİKTAŞ'TAN EMOJİLİ TEPKİ
Beşiktaş Kulübü de pozisyona anında tepki vererek Larin'in gol vuruşunu paylaşmış ve gözlük emojisi kullanmıştı.
Sergen Yalçın'ın da “Buz gibi golü yediniz. Tertemiz gol” sözleriyle tepki göstermiş ve yayına yansımıştı.

Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Halis Özkahya atamasına flaş tepki! "Atama kriterlerine aykırı"15 Nisan 2021
Beşiktaş-Ankaragücü maçının hakemi belli oldu!15 Nisan 2021
Deniz Ateş Bitnel'den skandal olaya tepki! Çarpıcı sözler...17 Nisan 2021
Çarşı, kare kare paylaştı; sert tepki gösterdi!17 Nisan 2021
Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu!16 Nisan 2021
Çarşı'dan Ankaragücü maçı öncesi flaş gönderme16 Nisan 2021
Yorumlar yükleniyor...