Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Murat Kılıç, son dönemde siyah beyazlı kulüp hakkında ortaya atılan iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu.
Bir yönetim kurulu üyesinin Başkan Serdal Adalı’ya “Eğer Sergen Yalçın’la yollar ayrılırsa ben de yönetim kurulundan ayrılırım” dediği yönündeki iddialara yanıt veren Kılıç, söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.
Murat Kılıç açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Son günlerde yazılı ve görsel medya organlarında kulübümüzle ilgili olarak yanıltıcı bilgiler paylaşıldığı görülmektedir. İpe sapa gelmez yalanlar ve iftiralarla kamuoyunu yanıltmakta ve kulübümüzün huzurunu kaçırmakta olan kimseler son olarak bir yönetim kurulu üyemizin Başkanımız Serdal Adalı’ya ‘Eğer Sergen Yalçın’la yollar ayrılırsa ben de yönetim kurulundan ayrılırım’ dediğini iddia ederek yalanlarına bir yenisini eklemiştir. Bu iddia, tamamen asılsızdır, hayal ürünüdür. Beşiktaş JK Yönetim Kurulu’nda böyle bir şey olmamıştır, olması da mümkün değildir.”
“Hayallerini, niyetlerini ve isteklerini gerçekmiş gibi kamuoyuna lanse edenler unutmasınlar ki Serdal Adalı Başkanlığındaki Yönetim Kurulumuzda; kaos, kargaşa, anlaşmazlık kelimelerine yer yoktur.”
“Yönetim Kurulumuzda herkes görüşünü büyük bir şeffaflık ve açık yüreklilikle dile getirir, gerekli istişareler gerçekleştirilir ve en sonunda kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda bir fikir birliğine varılır.”
“Basında birçok yorumcu, Yönetim Kurulu Üyelerimizle görüşmedikleri halde görüşmüşler gibi bilgi paylaşıyor. Bu durumu da manidar bulduğumu ifade etmek istiyorum.”
“Taraftarlarımızdan camiamızı huzursuzluğa sürüklemek isteyenlere prim vermemelerini önemle rica ediyorum. Beşiktaşımızı özlediğimiz kupalar ve şampiyonluklarla dolu günlere taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Haber kaynağı: Fanatik