Mustafa Kaplan, canlı yayında resmen açıkladı! "Beşiktaş, transferini düşünüyor"

Teknik direktör Mustafa Kaplan, Gençlerbirliği'nden öğrencisi Arda Kızıldağ'ın Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğunu söyledi.
Bu sezon başkent ekibi Gençlerbirliği ile 31 maça çıkıp 1 gol, 1 asist yapan Arda Kızıldağ, Süper Lig ekiplerinin gözdesi konumunda. Kızıldağ'ın geleceğine dair son yorum, eski hocası Mustafa Kaplan'dan geldi.
Süper Lig 2020-21 sezonunda 16 maç Gençlerbirliği'ni yöneten Kaplan, 98 doğumlu stoper için Beşiktaş'ın devrede olduğunu iddia etti.
"Arda ile konuştum..."
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kaplan, "Şu anda anlaşmadılar; ama Beşiktaş transferini düşünüyor. Tamamen Beşiktaş karar verecek. Ben Beşiktaş'ın yerinde olsam, 3 aşağı 5 yukarı bakmadan alırım. 98 doğumlu bir oyuncu, her takımda banko oynar. Örnek bu sezon 1'e almazsan seneye en az 2 vermek zorundasın; çünkü sürekli kendini geliştiriyor. Arda ile konuştum. Gençlerbirliği'nin vereceği karara uyacak. 'Bana da gelen bir şey var' diyor. Ama kesinleşmemiş henüz. Arda, Beşiktaş'ın oyun sistemine daha uygun. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak da çok cazip geliyor. Beşiktaş ile ilgili bir gelişme var" dedi.

Haber Kaynağı:Ajansspor
İlgili Haberler
Italiano'dan orta sahaya rotasyon kararı25 Eylül 2026
Beşiktaş'ı milli ara sonrası zorlu fikstür bekliyor! 29 günde 8 maç24 Eylül 2026
Beşiktaş-Erzurumspor FK maçının hakemi belli oldu!10 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Tayyip Talha için transfer hareketliliği!15 Temmuz 2026
Beşiktaş'ta ara dönemde ilk hedef kaleci!15 Kasım 2025
İlhan Mansız’dan Beşiktaş’a sert eleştiri: “Bu kadar özgüven kaybı kabul edilemez!”19 Ekim 2025
Yorumlar yükleniyor...
