Nicolas Pepe transferinde son aşama!

Transferde vites arttıran Beşiktaş bir yıldızı daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor.
Siyah beyazlı ekip Arsenal forması giyen 29 yaşındaki forvet oyuncusu Nicolas Pepe için girişimlerini hızlandırdı.
İngiliz ekibinin de transferi onaylamasının ardından Nicolas Pepe, Süper Lig'de forma giyecek.
Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in talebi sonrası yönetim, kadroyu güçlendirmek için girişimlere başlamıştı.
Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Kara Kartal, İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'den Nicolas Pepe'yi kadrosuna katmak için düğmeye bastı.
28 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcuyla menajeri aracılığıyla el sıkışan idareciler, oyuncuyu bedelsiz olarak Arsenal'den almak istedi ancak bu konuda başarılı olamadı.
80 MİLYON EURO ÖDEDİLER
Pepe'yi 2019 yılında Lille'den alırken 80 milyon Euro ödeyen Ada ekibi, oyuncusunu ücretsiz olarak göndermeyeceğini Beşiktaş'a iletti.
Bu gelişme sonrasında Pepe'nin, Arsenal'deki sözleşmesini 1 yıl daha uzatıp satın alma opsiyonlu kiralama veya direkt satın alma formülüyle siyah beyazlı yapılması için girişimler hızlandı.
Yakın süreçte Pepe transferinden aksiyon alınması bekleniyor.
Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Beşiktaş'tan 20 milyon euroluk yıldız için kiralık formülü!15 Ekim 2026
Trossard Beşiktaş'ı sırtlıyor! Avrupa'nın zirvesine yaklaştı14 Eylül 2026
Beşiktaş'ın Trossard transferinin perde arkası!10 Eylül 2026
Beşiktaş'a genç stoper Joao Ananias!28 Ağustos 2026
Beşiktaş'ın iki yıldızına Premier Lig'den yakın takip22 Eylül 2026
Beşiktaş'ın yeni oyun lideri Trossard! Derbide parladı7 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
