Nihat Kahveci, Beşiktaş-Karagümrük maçını değerlendirdi!

Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Nutspor youtube kanalında Beşiktaş-Karagümrük maçını değerlendirdi.
İşte o değerlndirme;
SON 4 MAÇ 5 GOL ÇOK İYİ İSTATİSTİK
“Bence maçı değerlendirmeye Semih Kılıçsoy’dan başlamak lazım. Gerçekten nazar değmesin muhteşem oynuyor. Semih’in attığı goller çok güzel. Özgüvenli ve hiç şımarmadan ayakları sağlam basarak devam ediyor. Son 4 maç 5 gol çok iyi istatistik. Beşiktaş için önemli şey Rize deplasmanında gol yemedi ve bugün içeride de gol yemedi. Büyük takımlar gol yemediğinde kazanma ihtimali çok yükselir. “ dedi.
RIZA ÇALIMBAY, BEŞİKTAŞ KONTRA ATAK OYNAMAZ DEMİŞTİ
“Beşiktaş’ın iç saha kabusu vardı. Alanya, Kasımpaşa ve Fenerbahçe maçlarında 3-1 yenilmişti. Gedson’un gol atması kendi adına iyi oldu. Gedson 1 ve 2. bölgede görevini yapan, topu alıp veren, 3. Bölgede daha ofansif oynaması gerekiyordu. Rıza Çalımbay, Beşiktaş kontra atak oynamaz demişti ama Beşiktaş kontra atak oynuyor. “ dedi.
RASHİCA'NIN GOLÜ NEFİS BİR GOLDÜ
“Büyük takımın sağ beki ileriye gider ama Onur Bulut gitmiyor, Sol beki oyunun içine girer dersin ama Umut orta sahayı neredeyse geçmiyor. Beşiktaş’ı izlerken top geldiğinde ne yapacak diye heyecanlı izlediğim tek oyuncu Semih Kılıçsoy’dur. Semih’in dışında düz bir takım. Rashica son iki maçtır kritik goller atıyor. Rashica’dan beklenilen ofansif katkıydı ve onu sağladı. Bugün ki attığı golde nefis bir goldü. “ dedi.
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Beşiktaş’tan Erzurumspor FK Karşısında İstatistik Şov! İşte Maçın Rakamları!12 Eylül 2026
Semih Kılıçsoy'dan yeni sezon açıklamaları!19 Temmuz 2026
Nihat Kahveci'den Vlahovic’e övdü dolu sözler!6 Eylül 2026
Rıza Çalımbay derbiyi değerlendirdi!6 Eylül 2026
Vincenzo Italiano'dan derbide tek değişiklik5 Eylül 2026
Cagliari, Semih Kılıçsoy kararını veriyor!22 Mayıs 2026
Yorumlar yükleniyor...