Tivibu Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Beşiktaş ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
İşte Kahveci’nin yaptığı açıklamalar:
-Beşiktaş, yüzde 110 hak etti
"Tebrikler Beşiktaş. Yüzde 110 hak etti Beşiktaş. Bu sezon çoğu maçta iyi oynayan bir Beşiktaş vardı. Hak ederek şampiyonluğu aldılar"
-Hiçbir mazeret üretmeden şampiyon oldu-
"Şampiyonluk yolu çok zordur. Tahmin edemeyeceğin zorluklar karşına çıkar. Beşiktaş belki son yıllardaki en önemli kararını verdi, Sergen Yalçın'ı teknik direktör olarak düşündüğü gün. Hiçbir mazeret üretmeden şampiyon oldu.”
-Sergen Yalçın bugün o günden daha fazla sevinmiştir-
"Sergen attı şampiyonluk geldi maçı vardı ya, Sergen Yalçın bugün o günden daha fazla sevinmiştir. Futbolculuk haricinde teknik direktör olarak da şampiyonluk yaşamış oldu. Beklentilerin karşılığını verdi.”
-Şimdi o mutluluğunu şampiyon olarak taçlandırmış oldu-
"Şampiyon olamasa da yılın teknik direktörü diyorduk zaten ama kupayı da yanına koymuş oldu. Hoca imza töreninde heyecandan 30 bin kişinin önünde konuşamamıştı. Şimdi o mutluluğunu şampiyon olarak taçlandırmış oldu"
-Bayılana kadar son noktaya kadar savaştı-
"Ghezzal var ya Ghezzal. Bazı oyuncular 10 yıl oynar tarihe geçer. 1 sezonda Ghezzal şampiyonluğu getirdi. Bugün de sahanın en iyisiydi. Bayılana kadar, son noktaya kadar savaştı. O penaltı da öyle herkesin atabileceği bir penaltı değil. Resmen şampiyonluğu getirdi."
Haber Kaynağı: ortacizgi.com