İşte o açıklamalar;
- BEŞİKTAŞ'IN SOYUNMA ODASINDA NELER OLDUĞUNU BANA YAYINLASINLAR -
“Antalyaspor’u tebrik ederim. İlk yarıdaki Antalyaspor’un oyununa baktığında rakip kaleye 1 tane isabetli şut çekmeyen ve kendi sahasında, kendi seyircisi önünde oynuyor ama ikinci yarı da 3 tane gol atıyor. Beşiktaş golleri devre arasında yedi. Deplasman maçında atılabilecek en iyi dakika da golü atıyorsun sonrasında ilk yarı bitiyor ve soyunma odasına giriyorsun. O soyunma odasında ne oldu? Biri bana açıklasın. Motivasyon olsun diye soyunma odasındaki teknik direktör konuşmalarını paylaşıyorlar. Ben Beşiktaş’ın soyunma odasında neler olduğunu bana yayınlasınlar. “dedi.
- SON 5 DEPLASMAN MAÇINDA 12 GOL -
“Beşiktaş futbol takımı ne yapmaya çalışıyor? 9 dakika da Lugano’dan 3 gol yedin, 11 dakika da 3 gol yedin. Bir sonraki rekor ne biri bana söylesin? Bu normal bir durum değil. Son 5 deplasman maçında 12 gol yiyorsun. Bu kadar gol yerken nasıl kazanacaksın? Beşiktaş’ın ilk yarıdaki performansını izleyip, ikinci yarı 11 dakika da 3 gol yiyeceğini tahmin edemezsin. “dedi.
- ABOUBAKAR ADINA CİDDİ BİR ŞEY VARSA LÜTFEN AÇIKLAYIN -
“Antalyaspor’un gol beklentisi 0.40 ama 3 gol yiyorsun ve maçı kaybediyorsun. Bunu kimseye anlatamazsın. Beşiktaş bu hale gelmemeli. 11 dakika da 3 gol, 9 dakika da 3 gol. Bir sonraki maçta ne olacak? 5 dakika da 3 gol mü? Antrenmanda bile böyle bir şey olmaz. Beşiktaş’tan bahsediyoruz bu formayı giymek bu kadar basit olmamalı. Rosier oyuna giriyor varlığı yok mu belli değil. Aboubakar hastalandı ve üstünden 10 gün geçti ama iyileşemedi. Bu neyin ateşi? Aboubakar adına ciddi bir şey varsa lütfen açıklayın bilelim. “dedi.
Haber kaynağı: Ortacizgi.com