Kahveci, Süper Lig'de gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe derbisi için de değerlendirmelerde bulundu.
İşte o değerlendirme;
- RAFA SİLVA SEZONUN YILDIZI -
Beşiktaş’ın favori olmasına rağmen maça istediği gibi başlayamadığını belirten Kahveci, “Keyifli bir maç izledik. Ancak bir oyuncu vardı ki; sezon bittiğinde Beşiktaş taraftarına ‘Kim fark yarattı?’ diye sorsak, çoğu Rafa Silva der. Daha iyi nasıl oynanır ki?” dedi.
- STRANBERG'İ KAÇIRMASA İŞLER DEĞİŞEBİLİRDİ -
Maçın kritik anını da yorumlayan eski yıldız, “47. dakikada Strandberg karşı karşıya kaçırdı. Gol olsaydı atmosfer çok farklı olurdu. Maç yine Beşiktaş lehine bitebilirdi ama bambaşka bir senaryo izleyebilirdik” ifadelerini kullandı.
- KENNY ARROYO GELECEK SEZON İÇİN UMUT VERDİ -
Beşiktaş’ın son golünü kaydeden Keny Arroyo'ya da değinen Kahveci, “O vuruşu görünce 'bu oyuncu kalitesiz' diyemezsin. Tertemiz bir gol attı. Ancak tam anlamıyla değerlendirmek için birkaç maç daha üst üste izlemek gerekir. Teknik ve klas bir oyuncu. Değişen yabancı kuralına da uygun" diye konuştu.
- FENERBAHÇE DERBİSİ ÖZEL BİR MAÇ OLACAK -
Önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine de değinen Kahveci, "Deplasman ve derbi tecrübesi önemli. Mario'yu oynatabilir, Amir kesin oynamalı. Beşiktaş’ta sahaya çıkacak 9 ismi kafamda netleştirdim. Immobile’nin golü de özgüveni için önemli oldu. Ancak her rakibin planı farklıdır, Galatasaray’a karşı işleyen taktik Fenerbahçe’ye karşı aynı sonucu verir mi, göreceğiz" dedi.
Haber kaynağı:Ortacizgi.com