İşte o açıklamalar
- BEŞİKTAŞ'TA BAŞKAN YOK, TEKNİK DİREKTÖRDE YOK -
“Beşiktaş’ta başkan yok, teknik direktörde yok, saha içerisine baktığında oyuncuların moralinin bozuk olduğunu anlayabiliyorsun, taraftar bile stadyuma gelmedi. Böyle bir ortamda Beşiktaş’ın mağlup olması çok normal. Beşiktaş’ın Avrupa hayalleri bitti, Süper Lig’de 27 maç kala şampiyonluk iddian yok böyle bir şey olabilir mi? Ahmet Nur Çebi’nin toplantısını izledim. Çok duygusal bir toplantıydı ve şu küfürden artık vazgeçelim. Islıklayın, istifa diye bağırın ama eşe ve çocuğa küfür etmeyin. Ahmet Nur Çebi Yorganı ayağına göre uzatan bir başkan profili çizdi. Oyuncusundan, personeline herkes parasını aldı ama Avrupa’da elendin, Lig’de havlu attın. Taraftar ekonomiye bakmıyor. “dedi.
- BURAK HOCA BİR BİRİNİ TUTMAYAN ÇOK SAÇMA İŞLER YAPTI -
“Burak hoca eline geçen bu şansı çok kötü kullandı. Burak hoca futbolcuyken çok kaliteli teknik direktörlerle çalışırken idmanından saha dışı yönetimine kadar analiz edip bir şeyler öğrenseydi bu performansı göstermezdi. Kendi evinde Gaziantep’le oynadığında Aboubakar yok diye mecburiyetten Cenk’i ilk 11 başlattın ve gol attı. Antalya deplasmanında Cenk yine mecburiyetten oynadı ve gol attı. Son 2 maçtır gol atan adamı oynatmıyor ilk 11’e Aboubakar ve Muleka başlıyor. Bu nasıl bir şeydir. Tayfur için ortalığı inletti ama Bailly ilk 11’deyken Tayfur yedekti. Burak hoca birbirini tutmayan çok saçma işler yaptı. “dedi.
- BEŞİKTAŞ'TA SKORLARDA BAŞKAN'A YARDIMCI OLMADI -
“Çebi, Galatasaray maçını kazanır mıyım? Diye bekledi. Lig’de 1-2 maçlık bir seri yakalayabilir miyim? Diye bekledi çünkü Çebi ortam ılıklaşırsa bir şansım daha olabilir dedi. Beşiktaş’ta skorlarda Başkan’a yardımcı olmadı. 3 tane başkan adayı var ama 3 başkanında tek teknik direktör adayı 1 tane. Teknik direktörlük üzerinden adaylık yarışına katkı sağlayamayacaklar. “dedi.
Haber kaynağı: Ortacizgi.com