Nihat Kahveci'den Solskjaer yorumu: 'Ben ne yapacağım?' demiştir

Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Nihat Kahveci, Siyah-beyazlı takımın Samsunspor ile 0-0 berabere kaldığı maçı ve yeni teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'i yorumladı.
Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, evinde Samsunspor ile 0-0 berabere kaldı. Nihat Kahveci, Kontraspor'da karşılaşmayı ve Beşiktaş'ın Ole Gunnar Solskjaer'i takımın başına getirmesini yorumladı.
"SOLSKJAER'İN İŞİ ÇOK ZOR! 'TAKIM NEREDE, NE YAPACAĞIM' DEMİŞTİR"
Hayırlı olsun diyorum. İnşallah Cardiff'teki puan ortalamasıyla Beşiktaş'a gelmez. Serdal beyi de tebrik ediyorum böyle bir ismi getirdi diye. Getirmese de bir şey demezdim çünkü ligde kopmuşsun ama kağıt üzerinde ne kadar zor gözükse de iki tane Avrupa maçı var. Play-off oynama ihtimali matematiksel olarak var. İşi zor ama hoca Bilbao maçını bekleyip geleyim demedi.
Ole Gunnar Solskjaer; ilk yarıdaki Beşiktaş'ı izleyince 'Takım nerede, ben hangi takımı yöneteceğim?' demiştir! İlk 60 dakikadaki futbolu izleyen Solskjaer, 'Ne yapacağım!' demiştir. İnşallah Molde'deki performansıyla gelmiştir. Puan ortalamasını 1,80'lerin üzerine çıkması gerekiyor.
Haber Kaynağı:Milliyet
İlgili Haberler
Mustafa Hekimoğlu için yeniden devreye girdiler! Beşiktaş'ta kritik transfer gelişmesi1 Ekim 2026
Mustafa Hekimoğlu için yeni formül!24 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy ve Mustafa Hekimoğlu forma şansı bulamıyor!23 Eylül 2026
Beşiktaş-Erzurumspor FK maçının hakemi belli oldu!10 Eylül 2026
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin 10 kader adamı!5 Eylül 2026
Nihat Kahveci’den Beşiktaş için şampiyonluk mesajı: “Böyle bir lüksünüz var”12 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
