N'koudou'dan mesaj! "daha güçlü döneceğim"

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Kevin N'Koudou için teknik heyet yakın takipte. Kamerunlu, sahalara daha güçlü dönme sözü verdi.
Beşiktaş forması giyen Kevin N'Koudou sakatlığı sebebiyle Fenerbahçe ile oynanan derbide forma giyemedi. Kamerunlu futbolcu, en kısa sürede sahalara dönmenin hesaplarını yapıyor.
DAHA GÜÇLÜ DÖNECEĞİM
Sağ uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edilen futbolcunun durumunu teknik heyet de yakından takip ediyor. Valerien Ismael'in saha içindeki kozlarından biri olan N'Koudou sahalara daha güçlü şekilde döneceğinin sözünü verdi.
GİRESUNSPOR MAÇI HALEN BELİRSİZ
Sezon başında Beşiktaş'tan ayrılacağı gündeme gelen N'Koudou, 7 maçta 4 kez ağları havalandırdı. 27 yaşındaki futbolcu derbiyi stadyumda izlemişti. Futbolcunun Giresunspor maçında oynayıp oynayamayacağı yapılacak son kontrollerden sonra netlik kazanacak.
Haber Kaynağı:Sporx
İlgili Haberler
Tümer Metin'den Valerien Ismael eleştirisi! "Büyük takım hocası olabilir mi, orası hala tartışılır"8 Ekim 2022
N'koudou'nun sakatlık kabusu!8 Ekim 2022
Beşiktaş'a iyi haber!7 Ekim 2022
Kevin N'Koudou, Giresunspor maçında oynayabilecek mi? İşte cevabı!7 Ekim 2022
Valerien Ismael'in Fenerbahçe maçı öncesi Redmond kararı!22 Eylül 2022
Beşiktaş'ta Şenol Güneş farkı!15 Ocak 2023
Yorumlar yükleniyor...